Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Lacoste

Vergelijk 15 producten
Sorteer op:
Blog

Lacoste

Lacoste Slipper

De Lacoste slipper is een luxe, stijlvolle slipper. Lacoste maakt producten voor dames, heren en kinderen dus ook Lacoste slippers worden voor iedere doelgroep gemaakt. Oorspronkelijk is Lacoste een sport merk, waardoor comfort, kwaliteit en veiligheid een grote rol spelen in de producten uit de collecties van Lacoste. 

Lacoste Zwembroek

De Lacoste zwembroek is stijlvol en van superieure kwaliteit. De materialen zijn, net als de slippers, van hoogwaardige kwaliteit waardoor je optimaal gebruikt kunt maken van de Lacoste zwemkleding. De Lacoste badmode bestaat uit badmode voor jongens, meisjes, heren en dames. Ook bestaan er zelfs zwembroeken, wijde stoere zwembroeken, voor meisjes! Materiaal dat snel droogt, een trendy en stijlvol uiterlijk, daar kun je van op aan wanneer je Lacoste zwemkleding koopt. 

Lacoste Logo

René Lacoste won zijn eerste toernooi in November 1921 op de velden van de tennis club in Parijs. In 1923 kreeg hij de bijnaam ‘The Crocodile’, dit kwam doordat René Lacoste bij een lederkraam een weddenschap aanging over de wedstrijd die hij later die dag zou tennissen. De weddenschap ging over een tas van krokodillenleer. René Lacoste won de wedstrijd, een journalist noemde hem de alligator in de tennissport. Deze bijnaam hield Lacoste, daarom vroeg hij zijn ontwerper, een krokodil op zijn witte poloshirt te borduren. Deze droeg hij vanaf toen iedere keer als hij het tennisveld op kwam. Op deze manier is het logo van Lacoste ontstaan dat vandaag de dag nog steeds op ieder product staat.
 

Lacoste

Lacoste is een kleding, parfum, schoenen en brillen merk dat over de hele wereld zeer succesvol is met een ‘upper class’ reputatie. Het bedrijf is opgericht door de succesvolle Franse tennisser, René Lacoste. Na zijn carrière in de tennis besloot hij met een goede vriend, André Gillier, een bedrijf op te richten in kleding. Het aller eerste product dat werd geproduceerd was de witte polo met de groene krokodil op de borst, hetzelfde shirt als waarmee hij het tennisveld betrad. Dit was een revolutionair shirt en werd erg populair, waarnaar deze polos in veel verschillende kleuren op de markt kwamen. Ook vandaag de dag is dit nog steeds het handelsmerk van Lacoste.