Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Kangaroos

Vergelijk 145 producten
Sorteer op:
Blog

Kangaroos

Kangaroos bikini

De Kangaroos bikini is een sportieve, maar ook sexy bikini. Ben jij  een vrouw die van kleuren houdt? Dan is een Kangaroos bikini misschien iets voor jou. Want de collecties zijn vaak vrolijk gekleurd. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, de Kangaroos Tankini naast de bikini ook erg populair. Dit langere model onthult net een klein stukje van de buik en dekt de rest af. De Kangaroos Tankini is ofwel vrolijk gekleurd ofwel bedrukt met een vrolijk motief. Geen één exemplaar van de Kangaroos badmode is saai. Naast bikini’s en tankinis zijn er natuurlij ook badpakken verkrijgbaar.

Kangaroos zwembroek

Naast de dames badmode is er ook een stoere, sportieve collectie voor de heren. De zwembroeken zijn, net als de dames mode, vaak bedrukt met een leuk motief of vrolijk gekleurd. De zwembroeken zijn  vooral verkrijgbaar in lange, weide modellen. Ben jij die sportieve man die graag een stijlvolle maar toch sportieve uitstraling heeft wanneer je aan het zwembad of strand ligt? Dan is de Kangaroos zwembroek zeker iets voor jou. De combinatie van goede kwaliteit, modieuze modellen en opdrukken zorgen ervoor dat de zwembroeken van Kangaroos zo populair zijn, dus twijfel niet langer….


Ook is er voor kinderen is er een leuke collectie! Stoere zwemshorts voor jongens én meisjes . Of een leuke bikini voor je dochter? Kangaroos heeft het allemaal. Dus voor iedere leeftijdscategorie kun je als sportieve, modieuze familie terecht bij Kangaroos. 

 


 

Kangaroos

Kangaroos is een Amerikaans merk dat begon met de productie van sneakers. Het bedrijf werd in 1979 opgericht maar stopte in 1980 alweer. Later is het opnieuw geopend en tot op de dag van vandaag is het succesvol. Wat zo opviel aan de sneakers van Kangaroos, was dat er aan de zijkant van de schoenen een kleine ritssluiting zag. Deze werd gebruikt om bijvoorbeeld kleingeld en sleutels in te doen, maar vooral werd het gebruikt als opbergruimte voor condooms.


Kangaroos is een sportief merk, de oprichter Bob Gramm, was een fanatiek hardloper. Hij ontwierp de schoenen omdat hij niet van zakken in zijn kleding hield. Daarom was het voor hem handig om schoenen met een kleine opbergruimte te hebben.