Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

HOM

Vergelijk 11 producten
Sorteer op:
Blog
Sea life zwemshort zwart
€ 69,95
Sea life zwemshort zwart Bekijk
Zwemshort in modieus design
€ 55,47
Zwemshort in modieus design Bekijk
Zwemboxer basic blauw II
€ 39,95
Zwemboxer basic blauw II Bekijk
Zwemboxer basic blauw
€ 39,95
Zwemboxer basic blauw Bekijk
Zwemboxer basic oranje
€ 39,95
Zwemboxer basic oranje Bekijk
Zwemboxer basic zwart
€ 39,95
Zwemboxer basic zwart Bekijk
Zwemslip basic zwart
€ 37,95
Zwemslip basic zwart Bekijk
Zwembroek met contrastkleurige inzetten
€ 36,99
Zwembroek met contrastkleurige inzetten Bekijk
Zwemboxer met contrastkleurige inzetten
€ 35,87
Zwemboxer met contrastkleurige inzetten Bekijk
Zwemboxer met contrastkleurige inzetten
€ 35,87
Zwemboxer met contrastkleurige inzetten Bekijk
Sea life zwemshort oranje
€ 69,00 € 29,99
Sea life zwemshort oranje Bekijk

HOM

HOM  zwembroek

HOM is een merk dat bekend staat voor underwear en swimwear. Er is een uitgebreide collectie zwembroeken van het merk en het is een trendy en stijlvolle collectie. Dames en heren kunnen hier prima zwemkleding uitkiezen. Het aanbod van dit merk is uniek, er zijn verschillende modellen en kleuren aanwezig ook van het HOM ondergoed. Ben je benieuwd of het ondergoed je staat? Dan kan het altijd eens gekocht worden en dan wil je niet meer terug. Het zit namelijk heerlijk en je wilt voortaan het liefst elke dag dit perfecte merk dragen en genieten van het comfortabele gevoel dat je erbij krijgt. De kleding met het merk HOM wordt steeds meer populair, jong en oud willen het graag dragen. Ieder jaar komen er weer nieuwe collecties op de markt die goed onder de aandacht worden gebracht. Het is een merk dat vertrouwen wil scheppen met de dragers, ze dienen te voelen hoe comfortabel het is, daarnaast ook hoe ideaal deze badmode ook gedragen kan worden tijdens het zwemmen en bijv. een sauna bezoek.

 

Unieke en stijlvolle zwemkleding
 

De stijlvolle zwemkleding van HOM is prachtig. Er is voor ieder wat wils en er zijn ook veel kleuren waar uit gekozen kan worden. Je hoeft dus niet altijd dezelfde zwemkleding als alle anderen te kiezen, neem eens een unieke kleur die opvallend is maar toch zeer stijlvol. Het is goed dat er meer bekendheid komt voor het merk, het is namelijk een merk dat groeiende is en waarbij de kwaliteit echt voorop staat. Dit is ook direct te merken als je het draagt.

Prachtige badmode voor jong en oud

De badmode van HOM kan nu gedragen worden door jong en oud. Het zit heerlijk wanneer je naar het zwembad gaat of tijdens de vakantie lekker aan het strand wilt liggen, even een duik in de zee en weer opdrogen. Het zit niet alleen lekker, het ziet er ook stijlvol en kwalitatief goed uit. Het is meer dan de moeite waard om het merk zelf eens te ervaren, “proef “dat comfort en “proef” hoe heerlijk het zit. Je wilt niet meer zonder als je eenmaal weet hoe heerlijk het draagcomfort van deze HOM zwemkleding is.