Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Havaianas

Vergelijk 62 producten
Sorteer op:
Blog

Havaianas

Hippe slippers, dat zijn de bad- en strandslippers van Havaianas. Wereldwijd bekend om hun vrolijke designs en kleuren, zijn Havaianas teenslippers (of ook wel flip flops genaamd) niet meer weg te denken. Het Braziliaanse Havaianas maakt al slippers sinds 1962 en zijn al die tijd volop in ontwikkeling geweest. Ze zijn nu één van de grootste aanbieders van flip flops wereldwijd! In Nederland zijn Havaianas slippers sinds 2002 verkrijgbaar , waarna er direct een hype ontstond rondom het merk. Nu kan je je Havaianas ook online bestellen bij Zwemkleding.nl.

 

 

Havaianas slippers zijn gemaakt van 100% hoogwaardig rubber en zien er niet alleen lekker uit, maar ze zitten ook heerlijk. Je trekt ze makkelijk uit en aan en zijn daarmee dé slippers voor de warme zomerdag.

De dames Havaianas slippers zijn verkrijgbaar in de maten 35 tot 42, de heren slippers zijn er tot maat 48. Er zijn ook Havaianas kinderslippers en zelfs babyslippers vanaf maat 18!

 

Eerlijke Havaianas slippers

Havaianas staat voor stijl, comfort, betaalbare luxe en positieve energie. Naast dat je dit terugziet in de vormgeving en kleuren van de slippers, zie je het ook terug in de samenwerkingen die Havaianas aangaat. Het merk ziet namelijk in dat ecologische en sociale verantwoordelijkheid erg belangrijk is vandaag de dag. Daarom neemt Havaianas deel aan verschillende programma's en acties om zo hun steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zij helpen verschillende organisaties om de wereld stukje bij beetje te verbeteren! Je kan dus zonder zorgen op een paar Havaianas slippers lopen.