Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

H.I.S. Beachwear

Vergelijk 41 producten
Sorteer op:
Blog

H.I.S. Beachwear

H.I.S. Beachwear

 
 
De H.I.S. Beachwear is een goed betaalbaar merk voor badmode. Het merk heeft zwemkleding voor dames en heren. In de vrouwencollectie van zijn veel verschilende modellen te ontdekken, zo kun je voor badmode kiezen die jouw lichaam goed laat spreken. De collecties van H.I.S. Beachwear worden overheerst door de vrolijke bloemen, strepen en speelse strikjes. De mannen kunnen zich laten verdrinken in een overvloed aan zwembroeken en shorts, die een rustiger ontwerp hebben dan de collectie voor vrouwen. 
 
 
 

H.I.S. Beachwear voor haar

In de vrouwencollectie van H.I.S. beachwear zijn bijvoorbeeld bikini’s met een push up model, waarbij de borsten wat beter tot hun recht kunnen komen. Daarnaast zijn er Tankini’s, dit is tweedelige badmode wat bestaat uit een regulier broekje en een lang bovenstukje, wat de buik verhult. Wanneer je dus geen badpak wilt, maar je wilt wel wat meer bedekken is de Tankini perfect. Tankini’s zijn meestal beugelloos.
 
 
Daarnaast is de bandeaubikini vaak terug te vinden in de H.I.S. Beachwear badmode. Dit is een sexy en toch sportief model, het bevat geen beugel en kan aan de achterkant worden bevestigd en door middel van een touwtje in de nek. Daarnaast zijn er nog triangel bikini’s en triangel tankini’s. Voor iedere vrouw is er dus een passend model en als je een vrouw bent die houdt van vrolijkheid. 
 
 

H.I.S. Beachwear voor hem

Ook de H.I.S. Beachwear zwembroek is, net als de dames badmode, in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er wijde, lange modellen maar ook wat kortere, strakke modellen. Daarentegen zijn de H.I.S. Beachwear zwembroeken minder druk bedrukt. De dames badmode was herkenbaar aan de vrolijke bloemen opdrukken of andere opdrukken, de heren badmode is wat rustiger. De H.I.S. Beachwear zwembroek is ofwel egaal gekleurd of bestaat uit een mooie kleurcombinatie die wordt gecombineerd door middel van een streep of verschillende kleurvlakken. Ook de H.I.S. Beachwear badmode voor heren is goed betaalbaar. 
 
 

H.I.S. Beachwear Badmode

Naast zwemkleding heeft H.I.S. Beachwear ook badmode, zoals losse, vrolijke strandjurkjes die heerlijk aan kunnen naar een dagje strand, maar ook tijdens een gewone, doordeweekse dag. Ook zijn er bijvoorbeeld leuke sporthemdjes en gewone hemdjes verkrijgbaar. De kleding van H.I.S. Beachwear is, net als de heren badmode, wat rustiger. Vaak maakt het merk gebruik van een egale kleur.