Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Freya

Vergelijk 1 producten
Sorteer op:
Blog

Freya

Freya is een prachtig en modieus merk voor lingerie en badmode. Het merk een badmode en een lingeriecollectie voor zelfbewuste, eigenzinnige vrouwen. Voor grote cupmaten is dit merk ideaal, perfecte bikinitops die nauw aansluiten op het lichaam en daarmee de perfecte pasvorm veroorzaken. Leuke details op de tops en op het broekje zorgen ervoor dat deze bikini’s vrolijk, elegant en ook een beetje speels zijn.

 

Mix & Match

De bikini’s en de broekjes zijn apart verkrijgbaar. Je kan dus lekker experimenteren met verschillende broekjes en tops. Mix & match er maar op los! Als je een beetje gek bent, is het misschien een keer leuk om een felgekleurde roze top te combineren met een schattige zachtroze slip, of juist een felgekleurde blauwe of groene slip. Met deze mix & match kan je de bikini helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en dat maakt dit merk zo ontzettend leuk.

 

 

Jouw lichaam is het waard!

Op de website van Freya kan je veel informatie vinden over de juiste pasvorm, maar ook over de bikini zelf. Welke bikini past bij welk lichaamstype en waar moet je allemaal op letten als je een bikini koopt? Deze vragen worden goed beantwoord door het merk. Freya heeft ook en visie: goed passende en mooie lingerie maken die elke vrouw verdient. Jouw lichaam is het waard, want iedere vrouw is prachtig op haar manier. Dat mag geshowd worden! En wat is een betere manier om dit te doen dan met een prachtige, goed aansluitende bikini?