Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

FitFlop

Vergelijk 3 producten
Sorteer op:
Blog
Lulu Glitter Toe - Thongs Pu Glitter
€ 79,99
Lulu Glitter Toe - Thongs Pu Glitter Bekijk
Walkstar Toe Post Wide Fit - Webbing
€ 69,99
Walkstar Toe Post Wide Fit - Webbing Bekijk
Iqushion Sparkle
€ 49,99
Iqushion Sparkle Bekijk

FitFlop

Fitflop slippers

Door de microwobbleboard technologie hebben alle slippers een wat dikkere zool, hieraan is de Fitflop slipper ook zo herkenbaar. De slippers hebben een sportieve look door het teenslipper model met dikke banden die gestroomlijnd over de voeten schuin naar achteren lopen. Het comfort speelt een hele grote rol in de collecties van Fitflop, dus niet alleen de zool voelt heerlijk aan, ook het bovenstuk, wat over je voet loopt, sluit altijd goed aan en is van goed materiaal gemaakt. 
De mensen die Fitflop dragen zeggen het fijnste schoeisel van de wereld te hebben gevonden. Naast slippers produceert fitflop schoenen, laarzen en andere aankleding voor de voeten. Ieder model heeft een dikke zool door de superieure technologie. Wil jij jouw voeten goed verzorgen? Kies dan voor Fitflop. 
 

Fitflop 

Fitflop is een redelijk nieuw merk, dat inmiddels vijf jaar bestaat. Zoals ze zelf zeggen, heeft een vijfjarig bestaat zijn voordelen: Plezier, Expertise, moderniteit, comfort en  geluk!
Deze vijf steekwoorden maken de fitflop slippers en schoenen zoals ze zijn. 
Fitflop zegt plezier te hebben en verwerken in de slippers en schoenen, door hun recente geschiedenis. Dit geeft vrijheid om te dromen met frisse ogen. 
Toen zes jaar geleden de allereerste, sportief uitziende fitflop sandalen, werden verkocht, waren biomedische wetenschappers degenen naar werd geluisterd. De expertise ligt dus hoog, fitflop gaat voor kwaliteit.
In heel veel gevallen wordt onze natuurlijke techniek verwaarloosd wanneer we moderne schoenen aan hebben. We zijn met z’n allen niet bewust genoeg van het belang van het trainen van onze voeten. Om op een goede manier te lopen, heb je stabiliserende spieren nodig en in veel schoenen worden deze verwaarloosd. 
 

Microwobbleboard technologie

Waarom mensen de fitflop slippers zo heerlijk vinden zitten, is omdat in iedere fitflop schoen of slipper over een ‘microwobbleboard technologie’. Deze zogenaamde technologie vertelt iets over de zool van de schoen of slipper. De zool is opgebouwd uit drie verschillende stukken. Het hielgedeelte is wat harder, waardoor het 36% opvangt van de schokken tijdens het lopen. Het middenstuk is zachter, waardoor het instabiele is. De instabiliteit zorgt ervoor dat je spieren harder moeten trainen, dus dat je verbranding hoger is. 
Het voorste gedeelte is weer wat harder, dit zorgt ervoor dat je je pas goed afmaakt, op deze manier wordt je voet goed afgewikkeld. Alle Fitflop schoenen, sandalen, laarzen en slippers beschikken over deze microwobbleboard technologie.