Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Diesel

Vergelijk 23 producten
Sorteer op:
Blog

Diesel

Diesel zwembroek

Eigenwijs, trendy en opvallend: Diesel is een merk dat je niet snel zal ontgaan. Met hun opvallende reclames en campagnes weten ze altijd weer de aandacht te trekken. De reclames van Diesel zijn net zoals hun kleding: vernieuwend, opvallend en stijlvol. Het merk is in 1978 opgericht door Renzo Rosso en Adriana Goldschmied. In 1985 is het bedrijf volledig overgenomen door Renzo Rosso en sinds creatief directeur Wilbert Das in 1991 bij Diesel is komen werken, voert het bedrijf een succesvolle wereldwijde marketingstrategie.

 

Be Stupid

De slogan ´For Successful living´ heeft Diesel haar slogan verandert in Be Stupid. Met opvallende reclame´s en billboards probeert Diesel zo de aandacht te trekken. Diesel gaat hiermee volledig tegen de normen van deze wereld in; de nadruk wordt erg gelegd op de mensen die slim zijn, niet op diegene die dom zijn. Zonder domme gedachten geen interessante gedachten, dit is wat Diesel wil zeggen.
 
 

Jeans

Oorspronkelijk richtte Diesel zich vooral op het produceren en verkopen van jeans. Later is het bedrijf zich ook op andere kleding gaan richten, en met succes. Inmiddels hebben ze een complete collectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Diesel Black Gold is een unieke kledinglijn die een ‘rock chic’ uitstraling heeft. 55DSL is een lijn voor de jonge, trendgeoriënteerde man en vrouw . De prijzen liggen binnen deze lijn iets lager, en hiermee ook de drempel om iets te kopen. Ook heeft Diesel prachtige Diesel bikini's en Diesel zwembroeken. Om zelfverzekerd mee over het strand te lopen. 
 

Diesel bikini

Diesel zwemkleding is eigenwijs en trendgericht. De verschillende bikini’s, badpakken en monokini’s zijn stuk voor stuk uniek en met deze kleding maak je zeker een statement op het strand. Ook zwembroeken en zwemshorts zijn er in verschillende soorten en maten en kleurrijke slippers behoren ook tot de collectie van Diesel. Met een paar strandjurkjes en petten in hun collectie kan je samen met je Diesel zwembroek je strandlook compleet maken. Diesel is er voor iedereen die een beetje lef heeft en zichzelf wil onderscheiden. Je laat een stukje van jezelf zien als je een kledingstuk van Diesel draagt.