Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Crocs

Vergelijk 8 producten
Sorteer op:
Blog
Sandalen LiteRide 360 Sandal
€ 46,75
Sandalen LiteRide 360 Sandal Bekijk
Sandalen LiteRide 360 Sandal
€ 42,99
Sandalen LiteRide 360 Sandal Bekijk
Badslippers Swiftwater Sandal
€ 39,99
Badslippers Swiftwater Sandal Bekijk
Badslippers Swiftwater Sandal
€ 39,99
Badslippers Swiftwater Sandal Bekijk
Badslippers Swiftwater Sandal
€ 37,99
Badslippers Swiftwater Sandal Bekijk
Badslippers Classic Platform Slide (set)
€ 34,95
Badslippers Classic Platform Slide (set) Bekijk
Badslippers Splash Glossy voor het strand
€ 28,69
Badslippers Splash Glossy voor het strand Bekijk
Badslippers Classic Slide
€ 21,44
Badslippers Classic Slide Bekijk

Crocs

Crocs slippers

Crocs is een populair, jong bedrijf. De fabrikant van de gelijknamige schoen is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van slippers en zomerschoenen. Crocs slippers zijn in de zomer dan ook ideaal. De modellen zijn lekker luchtig en lopen heerlijk.

Onmisbaar model

Crocs schoenen zijn er voor dames, heren, jongens en meisjes. En zowel in de zomer als de winter zijn de populaire Crocs modellen onmisbaar in uw schoenencollectie. U kunt ze in de tuin dragen, maar ook gewoon onder uw zwemkleding op het strand of voor een flinke wandeling. Crocs brengt ieder jaar frisse, nieuwe modellen op de markt. Zo breidt u uw Crocs collectie altijd uit met de meest kleurrijke modellen. In de winter schakelen dames om naar stoere of chique laarzen, terwijl voor heren sportieve sneakers verkrijgbaar zijn.

 

 

Crocs; meer dan 250 uitvoeringen

Bij het merk Crocs dacht men vroeger alleen nog aan de open, vaak groene modellen met de beroemde luchtgaatjes. Tegenwoordig zijn er meer dan 250 uitvoeringen verkrijgbaar, daaronder vallen ook slippers en zelfs ballerina’s. Voor iedere gelegenheid is er een paar Crocs schoenen verkrijgbaar. Gaat u naar uw werk? Met de Grace Heels van Crocs straalt u één en al professionaliteit uit. En met bijvoorbeeld de Hover Slip On modellen is uw kind zeker de stoerste van de klas.

Comfortabel

Een ander groot voordeel van Crocs slippers is dat ze zo heerlijk zitten. Alle modellen zijn geheel of voor een gedeelte gemaakt van Crocslite. Dat is een door Crocs ontwikkelde vorm van kunststof. Crocslite is lekker zacht en plakt niet aan de huid. Daardoor krijgt u niet snel zweetvoeten in het warme weer en brengt u de zomerdag fris en hartstikke comfortabel door. Alle reden om eens te gaan kijken in het brede assortiment van Crocs. 

Crocs slipper online

Online crocs shoppen kan op Zwemkleding.nl. Bij ons vindt u met name de open modellen crocs en crocs slippers. Voor al uw crocs zowel voor dames, heren als kids en de aanbiedingen houdt u onze website in de gaten.