Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Chiemsee

Vergelijk 54 producten
Sorteer op:
Blog

Chiemsee

Chiemsee bikini

Het merk Chiemsee is een Duits merk, er wordt hierbij gestreefd naar een goede combinatie tussen sport en mode. Het merk zie je veelal op het strand en bij diverse wintersporten. Dit is ook goed terug te zien in de Chiemsee collectie, er wordt gebruik gemaakt van vrolijke kleuren en van goede designs. Ook de functionaliteit staat hierbij centraal.

 

Hoofdsponsor

Chiemsee is de hoofdsponsor van veel sportevenementen en atleten. Hierdoor weten zij heel goed wat sporters nu echt willen. Zij ontwerpen namelijk voor vrouwen, mannen en kinderen unieke sport- en zwemkleding. Er wordt dan ook steeds vaker voor het merk gekozen en zo wordt de naamsbekendheid steeds groter en nog populairder. De vrolijke kleuren die het merk gebruikt, zorgen er voor dat het een erg gewild merk is en blijft.

Bikini's en zwemshorts van Chiemsee

Wie wil er nu geen zwemkleding van Chiemsee? Voor de vrouwen zijn er vele trendy bikini's  Ieder jaar komt er een nieuwe collectie uit en dan kan er weer uit tientallen verschillende modellen gekozen worden. De bikini’s vliegen zo rond de zomermaanden de deur uit want veel vrouwen dragen bikini's van het merk Chiemsee. Het zijn dan ook prachtige designs en vrolijke kleuren waar gebruik van wordt gemaakt.

 

Heb je zelf nog geen zwemkleding voor de zomer, dan kan er nu gekozen worden voor dit unieke merk. Een leuke bikini of andere zwemkleding, voor jong en oud is hier passende kleding te vinden. Veel kleuren, of weinig kleuren, een druk design of een rustig design, alles wordt hier mogelijk gemaakt. In het assortiment van Chiemsee vind je naast de trendy bikini's ook stoere zwemshorts ook leuke slippers. Iedereen in het gezin kan nu bij Chiemsee slagen voor een leuke zwemkleding outfit!