Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Buffalo bikini

Vergelijk 271 producten
Sorteer op:
Blog

Buffalo bikini

Kies de Buffalo bikini die past bij jouw figuur

Als vrouw wil je je natuurlijk goed voelen in je bikini en hoe doe je dat als je bijvoorbeeld grote borsten hebt of korte benen? Er is gelukkig een Buffalo bikini voor elk figuur. Heb jij korte benen? Dan kies je een bikini met een hoog uitgesneden broekje. Jouw benen lijken hierdoor langer. Grote borsten? Kies dan een Buffalo bikini met een beugel. Deze geeft jouw borsten de juiste ondersteuning waardoor jij je zekerder voelt. Vrouwen met kleinere borsten kunnen juist beter een triangel of bandeau bikini kiezen. Ze geven optisch meer volume en staan altijd goed. Daarnaast kun je met de kleur van jouw Buffalo bikini natuurlijk nog verschil maken. Zo kleedt de kleur zwart altijd af en kan een bloemetjes motief juist afleiden.

 

Sorteer jouw Buffalo bikini op maat, kleur en prijs

Weet je al zeker dat je een Buffalo bikini wilt? Gebruik dan de zoekfunctie van Zwemkleding.nl en selecteer het merk Buffalo. Vervolgens kun je jouw maat selecteren. Zo voorkom je dat je ‘zoekwerk’ op een teleurstelling uitloopt. Jouw bikini is dan altijd in je maat leverbaar. Ook nog de kleur en de prijs bepalen? Geen probleem. Vul de gegevens in en jouw perfecte Buffalo bikini verschijnt op je beeldscherm. Nieuwsgierig naar de bikini’s? Start dan direct met het zoeken.

 

Tip: Ben je helemaal weg van Buffalo bikini’s maar wil je jouw buikje liever bedekken? Kijk dan eens naar de tankini’s van Buffalo. Deze hebben een langer topje waardoor jouw buik niet zichtbaar is.