Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

BOSS

Vergelijk 13 producten
Sorteer op:
Blog
Zwemshort Octopus kakigroen
€ 64,95
Zwemshort Octopus kakigroen Bekijk
Zwemshort Octopus zwart
€ 64,95
Zwemshort Octopus zwart Bekijk
Zwemshort Octopus donkerblauw
€ 64,95
Zwemshort Octopus donkerblauw Bekijk
Zwemshort Octopus blauw
€ 64,95
Zwemshort Octopus blauw Bekijk
Zwemshort donkerblauw
€ 64,95
Zwemshort donkerblauw Bekijk
Zwemshort zwart
€ 59,95
Zwemshort zwart Bekijk
Zwemshort Dolphin zwart
€ 59,95
Zwemshort Dolphin zwart Bekijk
Zwemshort Cali zwart
€ 59,95
Zwemshort Cali zwart Bekijk
Zwemshorts 'BORCA'
€ 59,90
Zwemshorts 'BORCA' Bekijk
Zwemshort Starfish zwart
€ 49,95
Zwemshort Starfish zwart Bekijk
Zwemshort Starfish donkerblauw
€ 49,95
Zwemshort Starfish donkerblauw Bekijk
Dolphin Zwemshort Heren
€ 59,00 € 46,95
Dolphin Zwemshort Heren Bekijk
Dolphin Zwemshort Heren
€ 59,00 € 39,95
Dolphin Zwemshort Heren Bekijk

BOSS

BOSS Zwembroek

De BOSS zwembroek is een zwembroek van zeer hoge kwaliteit waarin je een perfecte afwerking zult vinden. Vaak is op de zijkant van de zwembroek het logo van het merk goed kenbaar gemaakt met opvallende kleuren. BOSS is een geraffineerd, modern A-merk en dit is duidelijk merkbaar in de BOSS zwemkleding. De pasmaat is perfect, de zwemkleding is van zeer hoge kwaliteit waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je snel aan een nieuwe broek toe bent. Houd jij niet van drukke patronen en speelse patronen, maar houd je van de kracht van eenvoud? BOSS houdt niet van drukke patronen en gekke kleuren door elkaar heen, maar is stijlvol. Met zorg uitgekozen kleurcombinaties, die vaak terug te vinden zijn in de BOSS collecties waardoor veel kleding bij elkaar past, en elegante afwerking, dat is waarvoor BOSS staat.
 
 
 
 

BOSS Slippers

BOSS slippers zijn comfortabele slippers uit de sport collectie, Boss Green. Voor zowel de jeugd als volwassenen zijn er slippers verkrijgbaar. Voor jongens zijn er stoere, comfortabele slippers verkrijgbaar en voor meisjes plezierig aanvoelende, schattige teenslippers. De slippers zijn, net als de zwemkleding, eenvoudig. Geen drukke kleuren en overbodige toevoegingen, maar eenvoudigweg slippers waarvoor ze gemaakt zijn. Dit betekent degelijke slippers die lang mee gaan, fijn zitten en de voeten goede ondersteuning geven. 
 

BOSS

Hugo Boss AG is een Duits bedrijf en stijlhuis dat is gevestigd in Metzingen, in Duitsland, het merk is genoemd naar de oprichter, Hugo Boss. In 1923 is het bedrijf opgericht, in de tijd van de tweede wereld oorlog werden de uniformen  voor de Hitler Jugend, de SS, de SA en de Wehrmacht ontworpen door Hugo Boss. Inmiddels is Hugo Boss AG een merk voor luxegoederen. Er wordt niet alleen kleding ontworpen maar ook accessoires zoals tassen, horloges en bijvoorbeeld zonnebrillen, daarnaast is er ook een schoenen- en parfumlijn. Er zijn twee hoofd merken, namelijk BOSS en HUGO. Deze merken splitsen zich nog weer onder in vijf andere merken, namelijk Boss Black, Boss Orange, Boss Selection, Boss Green en Baldessarini. Iedere richting heeft zijn eigen kwaliteiten en specificaties.