Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Arena

Vergelijk 3 producten
Sorteer op:
Blog

Arena

Arena badpak

Het merk Arena staat bekend als een authentiek zwemkledingmerk. Alle atleten en sportliefhebbers maken gebruik van dit merk. Als je goed om je heen kijkt zie je bij de watersporten altijd het merk Arena terugkomen. Deze zwemkleding wordt namelijk gebruikt door watersportliefhebbers maar ook door topsporters. Het merk hoort echt bij de innovatieve watersportbenodigdheden. Met een Arena badpak zal je zeker topprestaties leveren. Het staat ook bekend om de extreem robuuste en duurzame badmode. Bekijk de afbeeldingen maar eens en kijk eens hoe prachtige de kleuren zijn en hoe kwalitatief goed de kleding in elkaar zit.

De zomerspelen in 1972

In het jaar 1972 werden de zomerspelen gehouden. Hierbij won Mark Spitz zeven gouden medailles met zeven wereldrecords. Hierbij ontwikkelde Horst Dassler verschillende plannen voor de start van een zwemkledingbedrijf dit zou dan gekoppeld worden aan de watersport. Hij is toen samen met Mark Spitz een nieuw merk gaan ontwerpen, dit merk heeft nu de naam Arena gekregen. In het jaar 1973, precies een jaar later, was de eerste wedstrijdbadkledinglijn al op de markt. Deze werd Skinfit genoemd. Dit is een zeer licht pak, het past als een tweede huid om je lichaam, zo is de ervaring van mensen die dit pak hebben gedragen. Vanaf dat moment heeft het Arena team ook veel mensen met gouden medailles!

 

 

Een badpak kiezen

Er kan nu gekozen worden voor een mooi badpak van het merk Arena. Ook kan er een zwembroek worden aangeschaft. Er is dus badmode voor dames en heren, voor alle leeftijden. Naast het Arena badpak is er ook de Arena zwembroek. Er zijn verschillende modellen leverbaar en die worden hier nu aangeboden. Zoek je nog leuke sportieve zwemkleding voor de zwemsport? Arena zwemkleding staat bekend om de goede kwaliteit, een goede prijs en kwaliteitverhouding en prachtige modellen. Het zijn allemaal unieke designs en modellen en daar kan nu voor gekozen worden. Als je zwemkleding wilt dragen die lekker zit, niet te strak en niet te los, dan ben je bij dit merk aan het juiste adres. Probeer het zelf maar eens en als je eenmaal weet hoe deze kleding zit, dan is er geen weg meer terug en dan draag je dit het liefst altijd!