Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bikini's voor meisjes, welke is favoriet?

Waar maak je een echte girl blijer mee dan met shoppen? Wij kunnen niets bedenken waar een meisje enthousiaster op reageert en zelfs de meest die-hard mobielverslaafde dochter krijg je nog uit haar luie stoel als je vraagt of ze mee gaat kleren kopen. Tegenwoordig hoef je niet eens meer persé de deur uit en kan je online bestellen vanuit je eigen huis, maar dat is lang niet zo gezellig. Vergelijk eerst op Zwemkleding.nl alle bikini's en badpakken die er voor meiden te koop zijn, orienteer je samen op modellen en prijzen en winkels en stippel dan een leuke route uit langs alle winkels waar je een leuk exemplaar hebt gezien. En vergeet ondertussen niet af en toe een ijsje te eten of een papatje te scoren! 
 
Bikini's voor meisjes, welke is favoriet?
 

Op zoek naar de leukste bikini

Ook in een bikini wil je er als peuter, kleuter of pubermeisje hip bijlopen. En waar kan je nou beter advies krijgen en inspiratie op doen dan bij ons? Wij weten álles af van de kekste, hipste en vetste zwemkleding voor meiden, onze site staat er immers barstensvol mee. En oh oh oh wat een keus! Laat ik je helpen door een paar mooie bikini’s en bikinimerken die ons opvallen uit te lichten. Ga samen eens met je leuke girl lekker (met een kopje thee erbij) door onze site snuffelen op zoek naar die éne bikini waarin je als meisje op je allermooist in voelt!
 

  

       

Hipper de hip in je bikini met ruches

Wat je veel zal zien dit seizoen en waar zeker weten elk meisje enthousiast ‘’die wil ik!!!’’ van gaat gillen, zijn bikini’s met modieuze franjes, ruches en ruffles. Het staat speels en vrolijk, geen wonder dat het  zo’n aantrekkingskracht heeft op meiden. Een vrolijke effen kleur is leuk om mee te mix & matchen, of ga voor een vrolijke hippe print op het bikinibroekje dat mooi matcht met de kleur van het bikinitopje. Met verschillende kleurtjes en prints stel je in een handomdraai een bikini samen in je eigen unieke stijl. Jonge meiden zijn daar als ware fashionista’s in de dop zeker niet ongevoelig voor. Mix & Match er op los en be your own trendsetter girl!
 

Bandeaubikini van Buffalo  

 

Bikini voor de sporty girls

Voor de sportieve trendy meiden moet je eens gaan kijken tussen de bikini’s van Decathlon, Perry sport, OTTO en Brunotti. Ik waarschuw je alvast, het zal niet eenvoudig zijn om uit al die mooie bikini’s de állermooiste te kiezen. Ze zijn allemaal zo leuk! Hebben hebben hebben! Ook dit jaar bevat Perry Sport een grote collectie unieke meisjes zwemkleding met shorts voor de stoere dames, hipsters of bikini’s met een bijpassend bikinibroekje voor de echte meisjes meisjes. Wat je veel ziet is de ‘’all over print’’ met vrolijk gekleurde effen bandjes aan de top en de tailleband aan het broekje. Dit geeft het een sportieve look en is prachtig te combineren met de beachshorts uit de Herqua Sports collectie. 4ACTIVEKIDS is een echt ‘’all boardsports’’ merk, dus ook hier zie je de sportieve look terugkomen in de collectie. Actieve meiden die lekker willen rennen op het strand en zorgeloos willen spelen in het zwembad zullen zich als een vis in het water voelen met zo’n sportieve bikini van Brunotti. En heb je ook al in de collectie gekeken van Kleertjes.com? 
 

  Bustierbikini met contrasterende bandjes van BENCH.

        


 

Fantastisch mooie bikini’s vind je op Zwemkleding.nl

Het beste kan je natuurlijk lekker gaan rondneuzen. Beelden zeggen immers meer dan woorden. Om alvast in de stemming te komen heb ik wat leuke meisjes bikini’s voor je op een rij gezet die op zwemkleding.nl te vinden zijn. Wie weet breng ik je al op een idee. Zo niet, dan zijn er nog genoeg fantastische bikini’s voor meiden te vinden op onze site. En wat is er leuker dan straks de big smile en de stralende ogen te zien van die leuke lieve meid als straks het pakje met de bikini van haar keuze door de brievenbus valt! Daar kan geen zonnetje tegen op toch?! Have fun! 
 
zaterdag 2 november 2019
Roos
meisjesbikini, zwemkleding meisjes, bikini voor meisje