Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Bespaar tijd en vergelijk alle zwemshorts online

I want my toes in the sand and a cocktail in the hand. En daarbij hoort natuurlijk een mooie zwemshort die als het even kan de aandacht trekt. Het leven is mooier in een perfect zittende zwemshort en liefst eentje van een goede kwaliteit zodat je niet elk jaar weer opnieuw op zoek moet naar een nieuwe zwemoutfit. We geven je tips en mooie voorbeelden van zwemshorts die je met 1 druk op de knop kunt bestellen. Makkelijker kunnen we je het niet maken!

 

Voel je goed in je zwemkleding

Het is nu eenmaal zo, sommige mannen zien er zonder al te veel moeite uit alsof ze elke dag in de sportschool te vinden zijn, terwijl anderen bij elke pondje door het mondje dikker worden en wel wat kledingadvies kunnen gebruiken om zo een beetje de buik en minder mooie delen van het lichaam te verdoezelen. Of je nu dik of dun of gespierd of niet bent, met een zwemshort zit je wat dat betreft altijd goed. Dit komt omdat het een zwembroek is met wijdere (meestal lange) pijpen die ook in 2018 niet voor niets weer helemaal trendy en hip is en tegelijkertijd je lichaam optisch in balans brengt als je bijvoorbeeld een dikke buik hebt met vergeleken daarbij dunne benen (iets dat zich bij veel oudere mannen voordoet).

 

              

De ideale strandbroek

Voor jongens en stoere tieners is zo’n short op dit moment misschien wel de meest favoriete zwembroek, het kan zowel dienst doen om in te zwemmen, maar als deze opgedroogd is (en je hebt tegenwoordig heel wat sneldrogende modellen) hoef je in de zomer echt geen andere broek mee te nemen, omdat de zwemshort eigenlijk prima zit én staat als korte broek. Er zijn zoveel mooie prints en designs dat veel mannen zo’n short (die eigenlijk bedoelt is voor het zwemmen) kopen omdat ze hem ook als zomerbroek willen dragen. Al is het alleen al omdat deze gemaakt zijn van lichte en zacht aanvoelende stoffen, wat heerlijk koel en luchtig zit op warme zomerse dagen. De ideale twee-in-één-broek zou je het kunnen noemen.

 

                  

Awkward momenten voorkomen

Een verschil met een gewone broek is dat zwembroeken altijd een binnenbroekje hebben, die er zeker niet voor de sier zit. Ze voorkomen inkijk als je op het strand wat onhandig gaat zitten en zorgen ervoor dat als je zwemshort nat wordt, deze niet doorzichtig wordt. Dit heb je vaak bij lichtgekleurde zwembroeken, maar door het binnenbroekje zal je hier gelukkig nooit awkward momenten door meemaken.

 

Tip! Draag een zwemslip of zwemboxer tegen inkijk

Het is overigens een goede tip om onder je wijde zwembroek nog een zwemslip of zwemboxer aan te trekken. Deze zitten strak op je lichaam en houdt de boel mooi bij elkaar. Mocht je zwemshort dan toch eens afglijden als je uit het zwembad stapt of in wat voor situatie dan ook, dan heb je altijd nog een extra broekje voor de zekerheid eronder. Deze zijn vaak heel goedkoop te krijgen en hoeven ook niet perse heel mooi te zijn, omdat je ze toch onzichtbaar voor het oog draagt. Dan kan je je geld besparen voor een trendy zwemshort in een design naar jou smaak.

 

              

Vergelijk op je gemak alle zwembroeken van alle webshops

De zwemshorts die je op deze pagina ziet, zijn allemaal terug te vinden op deze site, waar je verder alle zwembroeken kan vergelijken van heel veel verschillende webwinkels. Je kan ze in je favorieten zetten, zodat je een keus op een later tijdstip kunt maken en daardoor komen je favo’s ook heel overzichtelijk bij elkaar te staan, zodat kiezen wat eenvoudiger wordt. Heb je eenmaal een mooie zwembroek op het oog, dan kan je hem direct kopen door op de afbeelding te klikken. Lekker makkelijk en je bespaart ontzettend veel tijd door dit online te doen, het wordt namelijk allemaal netjes bij jouw thuis bezorgd!

 

 

 

zondag 26 augustus 2018
Roos
zwemshort, heren zwemkleding, zwembroeken, webshop