Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Welke zonnebril past bij jou?

Een zonnebril is super trendy en kan je look helemaal afmaken. Helaas kan een zonnebril, als je niet oppast, je look ook breken. Zonnebrillen zijn super modieus en er zijn talloze verschillende modellen, vormen en kleuren. Maar hoe weet je nou welk model het best bij jou en je gezicht past? Wij hebben tips! Want met het juiste model, word jij opvallend, sexy en een echte ‘eyecatcher’! 

 

Welke zonnebril past bij jou?

Tip 1: Volg niet blindelings de trends

Een model kan helemaal ‘hot’ zijn, maar niet helemaal geschikt bij jouw gezicht passen. Lees daarom verder om te zien welke basisregels jij aan kunt houden voor jouw perfecte zonnebril

Tip 2: Classic versus Crazy

Zorg ervoor dat je een mooi, klassiek model hebt voor elke dag en een trendy, ‘funky’ zonnebril voor de dagen waarop het wat gekker kan. Omdat je deze niet zoveel draagt, raden wij aan om niet te veel aan de ‘crazy’ zonnebril uit te geven en meer geld te besteden aan een modieus model. 

 

Tip 3: Passen, passen en nog eens passen

Passen, passen en nog eens passen, dit gaat vaak samen met een hele dag shoppen… Helemaal niet erg dus! Als je een nieuwe zonnebril nodig hebt, moet je wel even goed op jacht gaan en veel modellen bekijken. Gun jezelf een dagje vrij om heerlijk op zoek te gaan naar allerlei zomeroutfits voor jou, je vriendin of je dochter. Op Zwemkleding.nl wordt het zoeken nog makkelijker omdat je hier al je outfits voor de zomer in 1x kunt scoren!  Dus als je geen tijd hebt om veel te passen en liever een zonnebril online wilt kopen, volg dan de volgende regels:

  1. De vorm van je gezicht
    Kies een zonnebril met lijnen die precies het tegenovergestelde zijn van de lijnen van jouw gezicht. Dit betekent een hoekig model wanneer je een rond gezicht hebt, en een rond model voor wanneer je een hoekig gezicht hebt. Met deze simpele basisregel zit je bijna altijd goed! 
  2. De kleuren
    De perfecte kleur zonnebril is vaak gebaseerd op je huidskleur en je haarkleur. Als je bijvoorbeeld bruin haar hebt, dan kun je het beste voor een warme kleur gaan. Dus een bruine, legergroene of gouden zonnebril. Als je blond haar hebt, dan staat een warme kleur vaak ook prachtig! Ook zijn de kleuren grijs, groen en rood heel geschikt. Mensen met rood haar kunnen vaak hardere en krachtige kleuren dragen, denk aan koper of chocoladebruin. Ook staan zachte kleuren bij roodharigen  vaak erg mooi! Als je zwart haar hebt, dan moet je eens een zwart of bruingevlekte bril proberen, deze staan vaak super modieus. Je kunt echter beter geen zachte kleur kiezen, ga voor een gewaagde kleur! Heb je grijs haar? Dan staan veel verschillende felle kleuren je vast prachtig. Denk aan rood, groen of marineblauw! 
  3. Beslis niet alleen
    En als allerlaatste, vraag een vriendin om advies als je er zelf even niet meer uitkomt!

Nu jij weet waar je op moet letten, kun je gelijk op zoek naar de perfecte zonnebril voor de zomer van 2020!

 

woensdag 8 januari 2020
Roos
Zonnebril, trendy, trends, Zwemkleding.nl