Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Corrigerende tankini

Op zoek naar een tankini die het liefst een beetje camouflerend is? Corrigerende tankini’s zijn ideaal als je iets zoekt dat tussen een badpak en een bikini in zit. Het corrigerende effect van deze tankini’s geeft je zelfvertrouwen, doordat het de minder flatteuze gebieden van je lichaam bedekt. Zelfvertrouwen is iets wat heel fijn is en al helemaal als je ergens in je badkleding verschijnt. Een tankini verbergt al iets meer dan de bikini en de corrigerende voering hierin zorgt voor een nog mooiere shape. Iets voor jou?

 

 

 

 

Loop jij al super zelfverzekerd over de stranden of kun je nog wel wat zelfvertrouwen gebruiken? Extra zelfvertrouwen is sowieso nooit verkeerd. Corrigerende badmode zorgt ervoor dat je je lekker voelt in je zwemkleding. Om je heen zal iedereen dit aan je merken, want je straalt dit zelfvertrouwen dan waarschijnlijk ook uit. Wacht niet langer met stralen en kies jouw favoriete item. Er zijn allerlei verschillende soorten zwemkleding. Van corrigerende badpakken en badpakjurken tot aan corrigerende bikini’s. Waar ga jij voor?

 

Wat is een corrigerende tankini?

Een corrigerende tankini is een mooie middenweg tussen de bikini en het badpak; het verhult iets meer dan een bikini doet, maar bestaat wel uit twee delen wat voor gemak kan zorgen. Bijvoorbeeld tijdens een toiletbezoek. We weten allemaal hoe lastig dit werkt met een badpak. De corrigerende tankini is eigenlijk een bikini met een tanktop als bovenstukje, waarin corrigerende elementen zitten. Hier komt dan ook de naam vandaan. Door het langere bovenstukje, hebben eigenlijk alle tankini’s een bepaalde camouflerende werking.

 

Hoe werkt corrigerende badmode?

Corrigerende badmode zijn allemaal items die ons lichaam beter in shape maken. Dit wordt vaak gedaan door een corrigerende (extra dikke) voering, die als een mooi geshapete body functioneert. Daarnaast kunnen minder flatteuze gebieden van ons lichaam ook gecamoufleerd worden door wijdere kleding. Dit is bij de corrigerende tankini het geval, doordat de top wat wijder valt. Een eventueel buikje dat hieronder zit valt dan minder op. De broekjes van de tankini’s worden vaak voorzien van een corrigerende voering en hebben over het algemeen een hogere taille.

 

 

 

  

Corrigerende tankini kopen

In welke badkleding loop jij deze zomer? Ten opzichte van vorig jaar doen nieuwe trends hun intrede en hebben wij veel mooie badkleding aan onze website toegevoegd. Zo ook een aantal corrigerende tankini’s. De tankini kan nog niet bij de populariteit van de bikini en het badpak, maar is zeker een stijlvol item in de badmode. Een corrigerende tankini koop je onder andere via onze website.

 

Welke tankini’s zijn er?

Er zijn verschillende soorten corrigerende tankini’s. Er is sowieso veel variatie mogelijk in kleur en dessins. Hieronder een aantal populaire items:

  • Corrigerende tankini’s met een haltertop
  • Corrigerende tankini’s met beugel
  • Corrigerende tankini’s met hogere taille en/of corrigerende voering in het broekje.

 

Denk je dat hier wel iets voor jou tussen zit? Scrol dan terug naar boven óf naar onderen om een mooie corrigerende tankini uit te zoeken en deze zomer er stralend bij te lopen!

 

dinsdag 6 februari 2018
Roos
Corrigerende tankini