Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Strandjurken, strandrokken en tunieken

Geniet jij ook zo van die warme dagen met volop zon? Zo fijn dat alle jurkjes en shirts uit de kast kunnen om heerlijk zomers gekleed de straat op te gaan of lekker in mijn tuintje te zitten. Misschien ga jij ook nog op zomervakantie, of misschien ben je net terug. Hoe dan ook, een fijne luchige zomerbroek is een echte must in je garderobe en shirtjes en tunieken die je makkelijk even ergens overaan schiet heb je ook nooit genoeg. 

 

    

Hip in je mooiste bikini

Stel je parelwitte stranden, een helderblauwe zee en bomvolle strandterrasjes voor..daar wil je als wereldvrouw toch met je mooiste bikini helemaal verzorgd en hip verschijnen zodat alle blikken naar jou gericht zijn? Een bijpassende strandjurk of strandrok over je gloednieuwe bikini of badpak of tankini maakt het helemaal compleet. 

 

     

Superhandig: Een strandjurk of tuniek schiet je zo aan

Niet alleen is een strandjurk super cute, het is ook nog eens een ontzettend handig item voor erbij. Stel je ligt heerlijk op het strand en wil even een ijsje halen, dan kun je gauw even een strandjurkje over je bikini aantrekken. Uiteraard is een tuniek ook erg geschikt voor deze snelle kledingwisseling! Ook als het even wat frisser wordt, is zo’n strandjurk of tuniek hartstikke handig!

 

    

Modieuze strandrokken en broeken

Op Zwemkleding.nl staan ontzettend leuke en modieuze tunieken, strandjurken en strandrokken volgens de laatste mode. Er zijn veel verschillende merken, verschillende stoffen, kleuren, versiersels en modellen die je op een hele handige manier kunt vinden via onze zoekfilters bovenaan de pagina. Neem snel een kijkje, want er zit ongetwijfeld een item bij dat aan al jouw wensen voldoet. Geniet van de zomer!

 

woensdag 25 juli 2018
Roos
strandjurken, strandjurk, strandrokken, strandrok, tuniek, tunieken