Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Deze strandbroek en rok past bij jouw lichaam

Na een warme zomerdag, of als je net uit het zwembad stapt bij een tropisch zwembad, wil je liefst snel iets over je bikini of badpak kunnen trekken. Een strandbroek of strandrok is dan natuurlijk ideaal. Als je een leuke matchende bikinitop hebt, ben je meteen klaar om ergens te gaan eten of om uit te gaan. Maar welke broek en welke rok past bij jouw figuur? Een juist model kan je goede kanten helemaal tot zijn recht doen komen en je minder mooie kanten camoufleren. Wij laten je met onderstaande stijltips de mooiste modellen zien voor jouw figuurtype.

 

Deze strandbroek en rok past bij jouw lichaam

Schouders en heupen even breed

Zijn je schouders en heupen even breed, heb je slanke benen en platte billen en wel of geen buikje? Dan kan je het beste kiezen voor kleding met een recht silhouet.


  

  • Strandbroeken

Een broek met rechte pijpen met een riem op de hoogte van je heupen staat jou mooi. Kies voor klassieke modellen met zo min mogelijk plooien. Heeft de broek een printje, let er dan op dat deze uit rechte verticale lijnen bestaat of kies een subtiel ruitje.

 

  

 

  • Strandrokken

Net als bij broeken moet je zoeken naar rokken die recht uitgesneden zijn waarbij doorgestikte plooien of platte plooien zijn toegestaan. Zijn je benen erg mooi, kies dan voor een kort rokje. Met jouw figuur kan je ook voor een lang model kiezen als je liever je benen wilt verbergen.

Schouders breder dan heupen

Is je torso aan de korte kant, je heupen smaller dan je schouders en heb je platte dijen, plattere billen en mooie slanke benen, dan draag je het beste modellen met rechte lijnen in kledingsilhouetten.

 

  
 

  • Strandbroeken

Jij kan met jouw figuur veel verschillende broeken dragen, alleen de getailleerde broeken moet je mijden. Een harembroek of jumpsuit staat je perfect. Als je last hebt van een buikje en je wilt die graag verbergen, dan kan je een broek kiezen die aan de voorkant subtiele plooitjes heeft. Ben je gezegend met grote voeten, ga dan niet voor een skinny broek en draag ook zeker niet je shirt in je strandbroek.

 

 
  

  • Strandrokken

Bij jouw lichaamsbouw staan korte flared rokken schitterend, of kies een recht gesneden rok. Ben je gek op kleding die vol met printjes staat of met leuke patroontjes? Geluksvogel! Deze staan jou ook supergoed!

Platte heupen die breder zijn dan de schouders

Is je bovenlichaam middellang tot lang, is het fijngebouwd en zijn je schouders hoekig en je heupen vaak breder en plat? Dan behoor je tot een recht figuur type en is het belangrijk dat je bij kleding een balans vindt tussen je schouders en je heupen.

 

  

  • Strandbroeken

Kies een strandbroek zonder printje en zonder een patroon, liefst eentje in 1 kleur die recht uitgesneden is. Let er wel op dat hij goed past bij je heupen en je dijen, dus laat hem niet flodderen. De perfecte broek heeft grote zakken, versierseltjes en alles wat een blik op je heupen af kan leiden.

 

 
  • Strandrokken

Wat betreft rokken kan je uit de voeten met modellen die boven je knie vallen en die onder de knie vallen. Ook bij de rok  kan je beter een zo neutraal mogelijk dessin dragen, dus liefst in een donkere egale kleur. Die leuke gestikte plooien en soepelvallende stofjes flatteren mooi en staan je geweldig, dus daar mag je zeker in gezien worden! Wil je toch graag een patroontje, kies dan voor verticale streepjes.

Ronde heupen die breder zijn dan de schouders

Zijn jouw heupen mooi rond maar wel breder dan je schouders? Heb je een mooie smalle taille en platte of ronde billen? Kies voor ronde vormen in je kledingkeuze.
 

 

  • Strandbroeken

Recht uitgesneden stretchy broeken of broeken met een bootcut staan je mooi. Een hoge tailleband is daarbij de beste keuze, maar vermijd drukke printjes en patronen. Een strandbroek in een donkere kleur staat je goed.

 

  

  • Strandrokken

Ja, die leuke rok met de hoge tailleband lijkt voor jou gemaakt! Met een recht gesneden silhouet ben je dan op je mooist. Je kan ook helemaal meedoen met de laatste modetrend, want maxirokken laten je stralen!

Een rokje voor korte benen

Tot slot nog speciaal wat stijlideetjes voor iemand die graag rokjes draagt maar korte benen heeft. Wat betreft kleur en materiaal kan je alles dragen, maar de lengte van de rok is wel belangrijk. Modellen die boven je knie vallen, laten je benen langer lijken. Wij raden je de taillerok aan, die laat je zomaar optisch een paar centimeter langer lijken en je loopt er ook nog eens hartstikke hip bij! Wat vind je van onderstaande modellen? Klik er gerust op om ze eens beter te bekijken! Of snuffel lekker door alle webshops die we op deze site voor jullie verzameld hebben. Je kunt alle modellen, kleuren, prijzen en winkels met elkaar vergelijken, zo hoef je niet het hele internet af te struinen. Shopse!

 

   

 

donderdag 28 maart 2019
Roos
Strandbroeken, strandrokken, figuur, stijltips, welke past bij mijn figuur