Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Een sportbadpak om baantjes te zwemmen

Wil je graag baantjes trekken in het zwembad of zelfs wedstrijden gaan zwemmen? Of ga je op aquagym of aquafitness? Dan heb je een sportbadpak nodig die jou perfect past. Sportbadpakken hebben een andere kwaliteit dan gewone badpakken; ze zijn extra stevig, gestroomlijnd en gemaakt van ademend materiaal. Er is alles aan gedaan om je zo comfortabel mogelijk te laten voelen in je zwemkleding en om je een zo goed mogelijke prestatie neer te laten zetten. Op deze site hebben we een uitgebreide collectie sportbadpakken van bijvoorbeeld de merken Speedo, Adidas, Speedo, Perry Sport, NABAJI, Arena, Superdry, Nike of kijk ook eens naar de prachtige sportieve badpakken van Tweka die er tegelijkertijd heel sierlijk en elegant uitzien.

 

Een sportbadpak om baantjes te zwemmen

Zoveel online sportbadpakken, welke kies je

Een sportbadpak is gemaakt om ergonomisch te zijn. Dit wordt bereikt door de gebruikte materialen. Er is niet alleen naar leuke printjes en/of mooie kleuren gekeken, maar ook over het materiaal (zoals Lycra / Spandex, polyamide, Endurance+) is goed nagedacht. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor modellen met lange pijpjes, met verschillende achterkanten (zie voor meer info verderop in dit artikel) en badpakken met een vierkante of ronde hals of met een hoge nek. Het fijne is dat ze ook nog eens langer meegaan omdat ze chloorbestendig zijn gemaakt; een sportieve zwemmer brengt nu eenmaal heel veel meer uurtjes door in het water dan de gemiddelde zwembadbezoeker die meestal alleen maar af en toe voor de fun komt. Zo heeft Speedo swimwear het materiaal Endurance Plus ontwikkeld, waar je jaren mee vooruit kan en waardoor het materiaal erg mooi blijft.
 

 

        

      

 

Favo badpak

Het model wat de meeste sportieve vrouwen kiezen is eenvoudig en comfortabel, maar die er tegelijkertijd toch ook modieus uitziet. Zoals je ziet hebben wij heel veel van deze favoriete badpakken online staan en als je op de afbeeldingen klikt kan je meteen meer info lezen en de modellen beter bekijken. Kom ook zeker eens wat vaker kijken, want sportieve badmode is tegenwoordig erg gevarieerd en de collecties veranderen steeds van tijd tot tijd. Het ene badpak is nog mooier dan het andere!

 

 

 

 

 
 

De voordelen van een sportief model

Wat voor zwemkleding je ook kiest, feit is dat zwemsport een fantastische en lichamelijk intensieve sport is. Een sportbadpak van goede kwaliteit levert alleen nog maar meer voordelen op en  geven je zwemervaring een extra positieve boost. Toch hoeft een sportief badpak niet duur te zijn, op zwemkleding.nl vind je al een comfortabel en sportief model voor beginnende zwemsters voor €3,49 voor maat S tot en met maat XL, dus ook voor dames met grote maten. De geweldige reviews liegen er niet om, goedkoop kan dus ook een goede koop betekenen. Nabaiji ontwikkelde een heel assortiment badpakken helemaal op maat gemaakt wat betreft gebruik en lichaamsbouw. Have a look!

 

 

 

 

Speciale modellen voor meer bewegingsvrijheid

Wil je serieus baantjes gaan zwemmen dan kan je ook kiezen voor de powerback, racerback of de leaderback. Wat dat is? De powerback (van bijvoorbeeld het merk Speedo) staat voor de vorm van het badpak, je herkent hem aan het gat onderin de rug in de vorm van een druppel. Deze achterkant van het badpak is namelijk zo gemaakt dat je er goed in kan bewegen en dat datgene wat je draagt in het water niet in de weg zit. Een powerback badpak heeft ook nog het verschil dat deze zo is gemaakt dat je borsten goed blijven zitten. De racerback heeft een gesloten rugzijde en biedt meer bewegingsvrijheid bij de schouders. De leaderback is weer een andere variant. Bij dit model is het gat op de achterkant groter en de bandjes lopen iets anders. Net als bij de power- en racerback biedt dit maximale bewegingsvrijheid.

Zit er een sportmodel voor je tussen? Kijk anders ook even met behulp van onze zoekfilters, zo kan je eenvoudig alle badpakken op kleur, maat, merk, webshop en model sorteren en of ze in de sale zijn. Zo scoor je nog eens heel voordelig een zwempak!

vrijdag 16 november 2018
Roos
sportbadpak, sportief badpak, baantjes zwemmen, badpak voor wedstrijd