Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Online shoppen: tips voor de beste (teen)slipper

De teenslipper is een zeer geliefd mode accessoire! Meisjes, jongens, mannen, vrouwen, iedereen heeft wel een setje teenslippers liggen. Of je nu zwembad-, strand of wellnesslover bent, teenslippers zijn een absolute must-have en daarom onmisbaar in elke garderobe. Iedere zichzelf respecterende fashionista heeft deze dan ook in de kast liggen. En het is natuurlijk belangrijk dat je teenslippers perfect matchen met je outfit. Want je wilt toch shinen? Je doet er daarom goed aan om verschillende setjes slippers in huis te halen. Zo kom je altijd goed voor de dag! Maar waar moet je precies op letten bij de aanschaf van een paar teenslippers? In dit artikel worden de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

 

 
 

Koop de juiste maat

De allerbelangrijkste tip is dat je de juiste maat moet kopen. Je wilt natuurlijk dat je teenslippers perfect aan je voeten zitten en dat ze supercomfortabel zijn. Dat kan alleen als je de juiste maat koopt. Je hebt de juiste maat te pakken als je voeten recht op de zool komen en je hiel niet uitsteekt. Van kinderen is bekend dat de voeten erg snel groeien. Je wilt natuurlijk dat de slippers een tijdje meegaan. In dat geval is het verstandig om de teenslippers niet aan de krappe kant te kopen. Als je te kleine teenslippers koopt dan zal je allerlei vervelende voetblessures op kunnen lopen, zoals blaren of last van je hiel. Koop je ze te groot, dan zal je het gevoel hebben dat je ze elk moment onderweg kunt verliezen. Dat is geen allebei pretje natuurlijk! Zorg daarom voor de juiste maat.

 

 
 

Pas de teenslippers voordat je ze koopt

Een tweede tip is om je teenslippers altijd te passen voordat je ze koopt. Teenslippers zijn er van allerlei verschillende merken en de pasvorm kan bij elk merk verschillend zijn. Het is dus verstandig dat je de teenslippers ook daadwerkelijk past voordat je ze koopt. Daarmee voorkom je een miskoop en onnodig gedoe om de teenslippers weer te retourneren.

 

Koop kwaliteit

Daarnaast is het slim om teenslippers te kopen van goede kwaliteit. Teenslippers uit het allergoedkoopste segment zullen doorgaans snel mankementen vertonen. Zo kan de zool loskomen, of kan het koord dat tussen de tenen zit bijvoorbeeld loslaten. Ook zal het gebruikte materiaal van een goedkope teenslipper meestal een stuk minder comfortabel aanvoelen, waardoor bijvoorbeeld blaren kunnen ontstaan. Je doet er daarom verstandig aan om slippers te kiezen van goede kwaliteit en comfortabele, duurzame materialen. Wellicht is de aankoopprijs dan wat hoger maar je doet er jezelf op de wat langere termijn een enorm plezier mee.

 
 

Koop iets moois

Naast genoemde praktische tips is het ook van belang dat je teenslippers koopt die je mooi vindt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de teenslippers na aankoop onderin je kast belanden en vervolgens jarenlang alleen nog stof liggen te verzamelen. Nee, je wilt de teenslippers het liefst zo lang en zo veel mogelijk dragen. Op een zonovergoten zomerse dag na een verfrissende duik in het water bijvoorbeeld. Koop daarom teenslippers die die perfect matchen met bijvoorbeeld je zwemkleding. Want je wilt toch superfancy slippers onder je zwembroek dragen?

 

Conclusie

Teenslippers zijn de ideale aankoop voor het zomerseizoen! Want er is toch niets fijner dan om na het zwemmen je teenslippers aan te schieten en de show te stelen met slippers die perfect matchen met je outfit? Let bij je aankoop wel goed op de maat en de kwaliteit en zorg ervoor dat je de teenslippers vooraf past. Dan ben je verzekerd van de beste aankoop en jarenlang plezier!

woensdag 23 februari 2022
Lizz