Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Hip: Foute slippers met foute witte sokken

Had je zeker al gespot deze trend: badslippers mét sokken. Of draag je die zelf misschien wel? Je kon er dit jaar in elk geval echt niet omheen, niet in de minste plaats omdat het een nogal opvallende modetrend is en je het óf heel vreselijk, óf dat je het helemaal de max vindt. Hoe iets wat eigenlijk zo fout is, zo hip kan worden is op zich al interessant, maar minstens zo leuk is om te kijken naar al die comfortabele damesslippers en herenslippers die nu massaal in de webshops verschijnen. Wij hebben de mooiste exemplaren voor jou met elkaar vergeleken. Kijk maar mee!


Hip Foute slippers met foute witte sokken

Winkelen op badslippers

Hoe is de slipper nu zo snel wereldwijd aan een comeback gekomen en dan niet alleen in de zwembaden en sauna’s, maar op scholen en op straat, ja zelfs in winkels zie je steeds meer mensen met hun badslippers. Het is even wennen, maar niet veel mensen zullen meer raar opkijken als je gaat winkelen op je lekker zittende slippers waar je vroeger alleen door je huis mee kon rondsloffen. Dit is allemaal te danken aan het bekende modemerk Gucci die een ‘’fancy slipper’’ (de zogenaamde sliders) introduceerde als opvolger van hun befaamde instapper. Let op; in die sliders moeten dan wel sportsokken gedragen worden en dan het liefst in allerlei kleuren.

 

   

Van fout naar hip

Doodat Rihanna in een campagne voor Puma in sokken in slippers verscheen en daarvoor David Beckham en Justin Bieber in Adilettes van het merk Adidas, konden slippers en sokken gewoonweg niet meer fout zijn. Al snel volgden modehuizen als Dolce & Gabbana, Gucci, Louis Vuitton, Balr en Versace met hun eigen versie van de badslipper of claquette- mét bijpassende sokken. Zo kan dat gaan dus.

   

Een grote variatie in de webshops

Ondertussen hebben al heel veel modemerken op deze trend ingespeeld en zie je nu een grote variatie aan trendy slippers. Je hebt inmiddels slippers van bont, velours, leer, metallics en met glitters, maar het meest populair blijven toch wel de Adidas Orginals en de Nike slippers. De oude vertrouwde Adidasjes worden, als je het straatbeeld bekijkt, het liefst gedragen met allerlei sportsokken.

   

Zo draag je ze goed

Op dit moment is het gewoon heel chill om te dragen en er een statement mee te maken. Zo van; het is zo lelijk dat het weer mooi wordt. Let er wel op dat je ze niet draagt om er als een coole dude of chick in rond te lopen, de kunst is om er zo mee te lopen dat je eigenlijk niet beter weet. Doe je dat niet, dan kan je met deze hype volledig de plank misslaan.

 

Adidas slipper voor mannen

Het blijft natuurlijk mode en het blijft gaan om de verkopen; hoe meer soorten en maten op de markt, hoe meer mensen gaan kopen. Terwijl er voor mannen eigenlijk maar een paar opties zijn, Nikes of bijvoorbeeld de Adidas-slipper met de beroemde 3 strepen mét sok. Die laatste is essentieel, want bij de meeste mensen zijn mannentenen niet bijster populair. Bovendien zijn sokken handig tegen de kou, helemaal nu we weer de koudere periode tegemoet gaan.

 

Lekker en goedkoop

Vind je het echt helemaal niets, die badslippers en blijf je het gevoel houden dat je te maken hebt met ordinaire voetbalslippers, dan hebben we niet zo heel leuk nieuws voor je. Doordat ze zo toegankelijk en goedkoop zijn en ook nog heel erg lekker lopen, blijven ze waarschijnlijk nog wel een poosje in beeld. Maar ben je fan, scroll dan naar onderen en zoek je favo paar uit, of zoek op ''slippers'' bij dames of heren via onze filters op deze pagina. We got a lot more!

 

 

maandag 24 september 2018
Roos
slippers, badslippers, trend, lekker, comfortabel lopen