Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

5 tips waar je op moet letten bij het kopen van

 

Slippers zijn tegenwoordig erg populair in de zomer voor op het strand maar ook om op te lopen als je een stadje gaat bezoeken op vakantie. Door het geluid van de klapperende slippers krijg je een ultiem zomergevoel. Deze rubberen en plastic schoenen kun je daarom ook gemakkelijk vinden bij ons in de webshop. Ook verkopen wij nog andere soorten slippers. Rubber en plastic is niet het enige soort wat wij te bieden hebben. Ook hebben we verschillende leren slippers in ons assortiment.  

 

Wat zijn de slipper trends? 

In Nederland zijn de slippers erg populair in de zomer. In Nederland dragen veel jongeren Nike en Adidas slippers, dit is een behoorlijk grote trend die op dit moment gaande is. Maar niet alleen jongeren gaan met de trend mee, vooral de ouderen mensen vinden het dragen van slippers erg comfortabel. Daarom bieden wij in ons assortiment verschillende soorten slippers aan. Het namelijk erg belangrijk dat slippers bij je passen als persoon maar ook bij je zwembroek of bikini. Maar voordat je op zoek gaat naar de perfectie slipper, moet je eerst even deze blog lezen om de juiste tips en trucs te gebruiken bij het kopen van jouw slippers.
 
   
 

Koop slippers die lekker zitten en niet omdat ze mooi zijn 

Kijk vooral niet naar de schoenmaat die je hebt, maar pas ze aan hoe ze zitten en of ze wel lekker zitten. Als je de slippers aan past moet je recht op de zool van de slipper staan. Dus je hak of tenen mogen niet over de rand uitsteken of er net op zitten. Is dat het geval? Dan zijn ze dus te klein. Loop er altijd ook even een rondje op zodat je zeker weet dat het nergens pijn doet aan je voet en je hier de hele zomer op kan lopen.
 
 
   
 
 

Slippers hebben andere maten 

Vaak zijn de maten van slippers anders dan die van je schoenen. Het is namelijk normaal dat de maat van je slippers niet altijd het zelfde zijn als de maat van je schoenen. Neem daarom vaak ½ of ¾ maat groter zodat je voorkomt dat de slipper te klein is. Als je slipper namelijk wel te klein is gaat dat veel pijn doen aan je voeten, zoals je hakken en tenen die er dan uitsteken. Hou daar dus rekening mee.  
 
 

   

 

Koop stevige slippers en geen dunne 

Vaak willen mensen voor een goedkope prijs slippers kopen. Maar vaak na een paar dagen zijn de gekochte slippers al kapot zoals het bandje over de voet of de zool is al versleten. Daarom heb je een slipper nodig van goede kwaliteit met een goede zool waar je lang mee kan doen en waar je goed op kan lopen. Let daarbij niet te veel naar de prijs, maar naar hoe de slipper eruitziet en of het geschikt is voor jou voet om de hele zomer mee te doen. 
 

    

 

Slippers de eye-catcher van je outfit 

Natuurlijk koop je zwemkleding wat goed bij je lichaam past en wat jij lekker vindt zitten zoals een badpak of zwembroek. Maar je wilt je outfit dan ook afronden met een mooi paar slippers die bij je badpak, zwembroek of bikini past. Hiervoor bieden wij de Havaianas slippers en de body glove tot de stijlvolle replay slippers aan.
 
   
 

Huh? Slippers schoonmaken?  

Voor de rubberen slippers kun je ze voorzichtig reinigen met afwasmiddel, water en baking soda. Breng het dan aan op de slipper en laat het 5 tot 10 min intrekken. Schrob daarna het mengsel ervan af met een zachte borstel die nat is. Bij de leren slipper veeg je het vuil met een oud T-shirt dat je hebt gedoopt in een mengsel van water met wit azijn. Wees wel voorzichtig met het schoonmaken van leer om schade te voorkomen!
 

   

 

donderdag 21 januari 2021
Lizz