Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zoek je een push-up bikini? Tips en voorbeelden.

Jezelf onzeker voelen in een bikini hoeft allang niet meer. Met de juiste bikini voor jouw figuur laat je het beste van jezelf naar voren komen en verdoezel je slim datgene waar je wat minder tevreden over bent. Voor vrouwen die zich in hun zwemkleding zeker willen voelen over hun decolleté is de push up een ideale oplossing.

 

Zoek je een push-up bikini? Tips en voorbeelden.

Net dat beetje extra

Op Zwemkleding.nl vind je veel mooie bikinitops die een speciale padding hebben waardoor ze een push up effect geven aan je borsten. Dit staat niet alleen sexy, maar is ook nog eens ondersteunend en geven qua looks en gevoel net dat ene beetje extra waar je naar op zoek was.

 

   

Lekker pronken

Of je nu grote of kleine borsten hebt, of borsten die hangen en die je graag wat extra body wilt geven, voor iedere vrouw is er keuze uit diverse maten, modellen en kleuren. 1 ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: alle ogen zullen op je gericht zijn wanneer je op het strand of langs het zwembad loopt. En naast dat je er lekker in kunt pronken met je lichaam, kan je er ook nog eens gewoon in zwemmen zonder dat de pads zullen verschuiven. Win win!

 

   

Meer zelfvertrouwen

Onderzoek heeft aangetoond dat een push-up bikini vrouwen meer zelfvertrouwen geeft. Tijd dus om een geschikt exemplaar voor jezelf te vinden zodat je misschien morgen al een plons in het water kan nemen met je nieuwe aanschaf! Er zijn push-up bikini’s met én zonder beugels, exemplaren met brede bandjes of juist zonder, you name it and we got it.

 

   

Push up bikini voor kleine cup zonder inkijk

Een push-up bikini bevat vaak cups die voorzien zijn van luchtkussentjes. Die luchtkussentjes zijn uitneembaar. Andere modellen werken met gels of gewatteerde 'paddings'. Als je kleine borsten hebt en je draagt een bikini met extra vulling, dan heb je snel last van inkijk zodra je wat naar voren buigt om iets te pakken. Erg vervelend want je wilt op vakantie of aan het water juist nergens aan denken en je nergens zorgen over hoeven maken. Wat is dan een goede oplossing? Een goedzittende push up bikini is dan erg belangrijk waarbij de top je cups goed bedekken. Met een bandeau bikini of een triangeltop is inkijk vrijwel onmogelijk. Koop je bijvoorbeeld een bandeau-bikinitop met een leuke bloemenprint dan kan je met de mix and match trend van tegenwoordig een heel leuk effen gekleurd zwembroekje erbij uitzoeken.

 

   

Bikinitop met vulling wassen

Zonnebrand, chloor, zweet en zout water kunnen je zwemkleding behoorlijk beschadigen. Om je bikini zo lang mogelijk mee te laten gaan is het raadzaam om deze na elk bezoek even onder de douche uit te spoelen. Zorg ervoor dat je shampoo niet op de stof terecht komt, maar gebruik hooguit alleen wat lauw water en milde zeep. Wassen in de wasmachine is niet zo’n goed idee want de lycra in de stof kan beschadigd raken waardoor de elasticiteit uit je badkleding verdwijnt. Spoel je bikini goed uit en laat hem drogen zonder te wringen. Je mag wel een beetje knijpen en in de originele vorm kneden. Zo heb je bij het volgende zwembadbezoek weer een zo goed als nieuwe push-up om mee te pronken!

 

 

donderdag 26 oktober 2017
Roos
push-up bikini, tips, voorbeelden, kopen