Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemkleding met korting

Be honest..als vrouw kan je altijd nog wel een nieuwe badpak of bikini gebruiken. Daarom attenderen we je graag op deze super actie bij Lascana: je krijgt €11,- korting op je bestelling bij een minimale bestelwaarde van €40,- Wij zijn meteen gaan kijken in de webshop van Lascana en hebben alle zwemkleding van 40 euro en hoger geselecteerd. Want daar gaat dus nog die 11 euro vanaf. Of je koopt 2 badmode artikelen van rond de 20 euro en dan heb je het tweede item dus voor nog minder dan de helft! Goedkoop, goedkoper, goedkoopst!! Benieuwd wat onze favorieten met hoge korting zijn? Kijk dan mee en doe ideeën op en.. koop nu het nog kan!

 

Zwemkleding m,et korting

2-delige bikini voor weinig

Deze onderstaande prachtige complete bikinisetjes (dus broekje én bikinitop) kosten nu door de korting nog maar 31,99. Zijn het geen plaatjes? De opvallende retrodessin bikini met haltertop is helemaal hot deze zomer, of ben je gek op die leuke wikkellook, maar heb je liever een andere kleur dan roze? Dan zijn er nog vele andere kleuren waaruit je kan kiezen. 

 

  

  BENCH triangelbikini met wikkellook, in mooie kleuren!

 

Badpakken voor happy girls

Ready voor een sportief badpak? Of val je voor die leuke fotoprints? Dan is het nu tijd om op die ene leuke badpak te klikken en hem in je mandje te droppen! Voor 32,99 ben je de gelukkige eigenaresse van onderstaande modellen. Of kijk zelf via onze filters in de webshop van Lascana en vind nog veel meer leuke badpakken. 
 

  

  

 

 
 

 

 
 
 
 
 


 

 


 

 

vrijdag 18 mei 2018
Roos
zwemlkleding, korting, Lascana