Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zwemshort en bikini: The perfect match

Ben je in looooove dan wil je het liefst dat iedereen ziet dat jullie tweetjes bij elkaar horen. Werkelijk alles vind je leuk aan hem en alles vindt hij leuk aan haar en dat maakt dit tot het perfecte moment om je outfit daarop aan te passen. Wat is er dan leuker om je mooie bikini of badpak te laten matchen met zijn zwembroek of zwemshort? Je hoeft echt niet bang te zijn dat je dan meteen lijkt op die man en vrouw uit Massachusetts die al 33 jaar dezelfde kleren dragen, dat stel bezit samen ruim 600 identieke kledingstukken!! WUTTT???

Zwembroek voor hem, bikini voor haar: matchen maar!

We hebben voor jou een aantal matchende zwemkleding voor him & her bij elkaar gezocht en kijk maar eens mee hoe leuk dat staat. Zit er iets bij waarvan je dent: ‘’JAAA! Jajajaja die wil ik!!!’’ dan klik je op het plaatje en hoppa, je kunt meteen bestellen! Luxe toch? En bestel dan meteen ook die bijpassende zwemshort voor je vriend erbij, wedden dat hij blij verrast is door deze ultieme en originele liefdesuiting? Zeg het niet met bloemen, maar met zwemkleding, hihi..
 

Samen sportief in stijlvol zwart

 

The color of nature love match

 

Het flower power koppel

    

Vrolijk koppel in zonnig geel

 

De perfecte sporty love match

 

White and blue..I love you

 Beugelbikini met etno print van KANGAROOS

Zwembroeken en bikini's match je bij ons

En ben je al een beetje op een idee gebracht door bovenstaande voorbeelden? Er zijn nog zó veel zwembroek & bikini match mogelijkheden en die vind je allemaal terug tussen de zwemkleding op deze site. Je vindt de meest fantastische combinaties door gewoon eens lekker te zoeken via de filters die je bovenaan deze site ziet staan. Tip: zoek kleur bij kleur en let dan op de dessins en patronen van zowel de zwembroeken als de bikini's of badpakken..je zult zien dat er nog veel meer te matchen valt! 

 
 
maandag 3 september 2018
Roos
zwemkleding, matchen, man, vrouw