Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nooit te oud voor een bikini

Tot welke leeftijd kan je nog een bikini dragen? Dat vragen veel vrouwen boven een bepaalde leeftijd zich af. Sommige vrouwen van boven de 30 beginnen al te twijfelen, maar wie heeft er eigenlijk ooit verzonnen dat oudere vrouwen geen bikini meer kunnen dragen? Veel vrouwen op leeftijd beginnen voor de zekerheid (én door onzekerheid) maar met het dragen van een badpak, die dan tenminste het buikgedeelte bedekt. Wij vinden dat ook oudere vrouwen trots mogen zijn op hun lijf en gelukkig zie je ook steeds meer grijze vrouwen in een prachtige bikini shinen. Vaak zijn blikken van bewondering hun deel, want zij bewijzen dat ook oude vrouwen mooi kunnen zijn.

 

Nooit te oud voor een bikini

Een ouder iemand in bikini

Natuurlijk, er zijn altijd wel mensen die het niet prettig vinden om een ouder iemand in bikini te zien, maar zeg nou zelf, zijn dat niet heel bekrompen mensen die sowieso heel veel dingen onprettig vinden? Niemand verplicht ze toch te kijken? Sommige vrouwen trekken zich dat aan en vinden het dan een oplossing om dan maar op een rustig plekje te gaan zitten. Dat kan natuurlijk ook, maar je lijf gaat nu eenmaal hier en daar hangen en die jonkies mogen hopen dat ze dat gezond en wel mee mogen maken.

Leuke bikini voor als je ouder bent dan 39

Op Social Media en op televisie steekt rond de zomermaanden zo nu en dan de discussie op welke leeftijd nu echt niet meer bikini-proof is. Zo lees je dat het nadat je 39 bent geworden een taboe wordt om nog een tweedelig setje te dragen naar het zwembad, dus dat zou betekenen dat je rond je 40ste ineens niet meer een leuke bikini mag kopen en dragen? Wat een onzin! Heb je soms plotseling een ander lichaam na je 38ste? Naast dat rimpels, kuilen, bobbels en adertjes er gewoon bij horen, zijn er ook nog heel veel vrouwen die tot hun oude dag er soms nog beter uitzien dan een vrouw van in de 20. So keep your head up, wear a bikini, and smile!

 

Een bikini voor elke leeftijd

Verstop je lichaam niet; wees trots!

Wist je trouwens dat de bikini zelf inmiddels al haar 70ste levensjaar viert? En ook de bikini heeft vaak ter discussie gestaan, zo kon je in de jaren 40 echt niet je navel laten zien en het heeft nog heel lang geduurd voor je meer mocht showen dan alleen je benen en armen. Zo zie je dat alles moet wennen en is het daarom ook erg belangrijk dat oude vrouwen hun mooie geleefde lichamen niet verstoppen, maar juist trots laten zien, zodat het over een tijd volstrekt normaal is om als vrouw op leeftijd of als oma een tweedelig setje te dragen! Wees je lichaam dankbaar dat het je al die jaren heeft gedragen, je brengt waar jij wilt zijn, misschien wel je kinderen heeft gevormd, anderen heeft getroost, je laat ademen en leven in het hier en nu. 

 

 

 

 

dinsdag 8 augustus 2017
Roos
Bikini, oudere vrouw, oma, leeftijd, trots