Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Nazomeren: zo houd je de zomer vast!

Het is toch niet te geloven! Zo verheug je je nog enorm op die lange mooie warme zomer die veelbelovend voor je ligt en inmiddels is die alweer bijna voorbij. Gelukkig hebben we nog wat mooie nazomerdagen voor de boeg, maar dan nog is het gewoon beter om langzaamaan maar te accepteren dat de zomer voorbij is. Duik niet meteen onder een warme deken met je favoriete Netflix serie, maar haal met onze tips nog alles uit de laatste warme dagen. Maak plannetjes, zelfs al moet je werken. Je kunt ook na de zomervakantie de dingen blijven doen die je ook in de zomer deed. Hoe? Dat laten we je dan wel eens zien. 

Nazomeren zo houd je de zomer vast!

 

Juist nu is open water lekker

Ja, je leest het goed. Haal je favo zwemkleding maar weer uit de kast, want die zonnige zomer glow gaan we nog even vasthouden thuis. Er is nog zoveel te doen en er is nog volop gelegenheid om in open water te zwemmen. Het water is nog heerlijk warm en op de iets minder warme dagen is het water juist heel erg lekker om in te vertoeven. Je bent in een mum van tijd door en je kunt als je later op de dag gaat vanuit het water van die mooie ondergaande zon genieten. Be the mermaid you wanted to be!

 

 

 

Gek doen, waarom niet

Houd je wel van water, maar ben je niet het type dat bij elk straaltje zon in haar bikini schiet, dan kan je natuurlijk ook eens een boottrip maken. Trek strandkleding aan die lekker zit en liefst in laagjes, zodat je altijd voorbereid bent op warm én koud weer. Op het water kan de temperatuur met het uur veranderen. Draag onder je tuniek of strandbroek een matching badpak of bikini. Als je dan nog ergens aanmeert kan je een lekkere verfrissende duik nemen. Soms moet je gewoon even gek doen, zelfs al voelt het even wat raar. 

 

 Rainbow tankinitop voor alle maten bij Bonprix

 

Sport buiten de zorgen van je af

Is het water niets voor jou of ben je meer van het bewegen? Maak nu het nog kan, gebruik van die mooie dagen. Nu het nazomert zijn de temperaturen over het algemeen ook een stuk aangenamer om in te sporten buiten. Ren de zorgen van je af in het park of maak een stevige wandeling in het bos. Geniet nog goed van de ritselende groene blaadjes, want die moet je straks weer een paar maandjes missen!

 

 

 

Chillen in je kimono

Wat helemaal lekker is en je kan het je permitteren, slaap dan eens lekker lang uit en pluk daarna je badkleding uit je kast samen met een prettige kimono of badjas en strijk neer op je balkon of in je tuin en geniet van de laatste zonnestralen. Thuis heb je lekker je eigen wifi en alles heb je bij de hand. Water haal je uit je eigen kraan en de koelkast met lekkers is op loopafstand. Chill it out babe!

 

 

 

Waar een kleine bikini groot in is

Fake it till you make it. Ja, je weet zelf ook wel dat het misschien niet meer zo warm is als in hartje zomer, maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt doen alsof. Draag je bikini onder die ene leuke zomerjurk en een vrolijke ketting en zomerhoedje. De kleine dingen kunnen je zomaar terugbrengen naar de zomerse sferen. Zet een lekker muziekje op en dans. Op You Tube vind je in een handomdraai alle oude zomerhitjes weer terug. 

 

 

     

Met laptop in de zon

Moet je echt druk aan de slag met je werk, maar wil je eigenlijk genieten van de zon? Verhuis jezelf met laptop en al in de zon. Als je thuis kunt werken, verplaats je werkuren dan op de mooie dagen naar de avond en geniet overdag nog even goed van het zonnetje. Of spreek in je pauze af met vrienden op een terrasje en plan samen leuke uitjes om je op te kunnen verheugen. 

 

 

Check de zonsopgang

In de nazomer is het in de ochtend nog fijn opstaan, dus zet je wekker lekker vroeg en ga de zonsopgang bekijken. Je kunt prachtige foto's maken, die je straks in de winter herinneren aan die magische zomer die achter je ligt.

 

 


  

Ga je mee naar een festival?

Augustus en September barsten van de leuke muziekfestivals. Op stranden, in parken, of gewoon bij jou om de hoek. Prima excuus om je bikini met een leuke tuniek en strandrok aan te trekken. Veel te jammer om die nu al in de kast te laten liggen, die dikkere kleren komen later wel weer van pas. 
 

 

Wil het toch niet zo lukken om nog wat zonnestralen te pakken en werkt het weer niet mee? Snuffel op internet tussen de lastminutes of minireisjes dichtbij huis. Nu de schoolvakantie weer voorbij is kan je heel makkelijk een leuk zonnig reisje vinden met heel veel korting!

 

 
donderdag 12 september 2019
Roos
nazomer, tips, zomergevoel vasthouden