Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Lady Gaga en het geheim van de witte bikini

Onlangs zagen we Lady Gaga in een witte bikini op Twitter verschijnen. Met deze bikinifoto, waarop ze zonder zichtbare make-up en slechts in een bikinistring en topje te zien is, bracht ze al haar fans vanaf een zonnige bestemming haar nieuwjaarswensen.

 

Lady Gaga en het geheim van de witte bikini

Foto: Twitter/ Lady Gaga

Vrouwelijke vormen

Ze schreef:  "Gelukkig nieuwjaar. Op geluk, gezondheid en liefde. En de eenvoud van de prachtige, onvergetelijke natuur." Lady Gaga, die eigenlijk Stefani Joanne Angelina Germanotta heet, maakt in elk geval geen geheim van haar vrouwelijke vormen en ook als ze op het strand is mag iedereen haar goedgevormde lichaam zien. Of zou het geheim ook deels zitten in de witte bikini die ze draagt?

Staat wit mij?

Helder wit staat bijna altijd stunning als je een gebruinde huid hebt, maar als je wit bent is het niet per definitie not done. Het gaat er dan om welke ondertoon je hebt. Ondertoon? Ja, precies! Heb je een huid met een gele ondertoon dan maakt witte kleding je juist minder wit, maar heeft je huid een koele roze ondertoon, dan lijk je juist nog witter. Je kan ook beide types hebben, dat komt wel vaker voor. Dat je benen er juist bruiner door lijken en je armen witter. Verder heeft het vooral ook met de kleur van je ogen en je haarkleur te maken of helder wit je mooi staat.

 

   

Bikini’s in verschillende soorten wit

Gelukkig heb je dan ook heel veel bikini’s die niet wit-wit zijn, maar een ivoorwitte kleur hebben of denk aan ecru of wit met een zweem van geel erin (gebroken wit). Je kan er dus alle kanten mee op. En wil je toch dolgraag helderwit dragen terwijl je een koele ondertoon hebt qua huid, dan kan je ervoor kiezen een witte bikinibroek of strandbroek te dragen en een gekleurde bikinitop, dat kan namelijk weer wel.

 

  

Tip van Coco Chanel

Maar bovenal is het toch meer een kwestie van even in de spiegel kijken, dan kan je zelf bepalen of het je mooi staat of niet. Wat anderen ook zeggen, er zijn genoeg uitzonderingen en iedereen is anders. Misschien heb je dan nog een goeie aan een tip die Coco Chanel aan dames gaf. Zij beweerde dat je er bijzonder flatteus bijloopt als je iets wits bij je gezicht draagt, vandaar ook de witte biesjes, parelsnoeren en blousejes. Of wat dacht je van deze uitspraak:

 

 “Vrouwen denken aan alle kleuren, behalve de afwezigheid van kleur. Zwart has it all. Wit ook. Hun schoonheid is absoluut. Het is de perfecte harmonie.”

 

Zo zie je maar weer wat wit kan doen!

 

    

Wedding White en wit kanten bikini’s, hot in 2018

Wat kan je in 2018 verwachten? In elk geval dat de witte bikini helemaal de trend gaat zetten, maar dan vooral in wedding stijl. Denk aan witte kanten bikinibovenstukjes of witte bikinislips met lieve bloempjes. Vergeet ook de witte accessoires niet zoals een witte pareo, omslagdoek of een witte strandtuniek waarmee je de weddinglook nog meer kunt ‘’aankleden’’.  Een kanten broekje en kanten bikinitop is zowel sexy als supervrouwelijk en geeft net dat tikje classy style waar iedereen even voor om moet draaien. Zie jij jezelf er al in lopen? Kijk rustig rond op onze site, we hebben duizelingwekkend veel soorten bikini’s in veel verschillende witte kleuren, of scroll even verder naar onderen waar je onze favo selectie kunt bewonderen én meteen kunt bestellen als er iets tussen zit wat je zoekt.

 

 

zondag 14 januari 2018
Roos
witte bikini, kant, trend, 2018, de kleur wit