Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Deze bikini past jou straks perfect

Finally! 2019 is here en na die feestelijke maand vol oliebollen en kerstkransjes ben jij misschien (net als wij) fanatiek begonnen met de pondjes er weer af te trimmen (dropjes etend as we speak..). Zo snel gaat het afvallen dus helaas niet, niet alleen moet je meer bewegen, maar er ook voor zorgen dat de extra calorieën er niet via de mond weer inkomen. We willen namelijk heeeeeeeeel erg graag in die leuke nieuwe bikini's passen die we voorbij zien komen! Daarom een blogje om je te motiveren, want het helpt ontzettend als je die leuke bikini in een maatje kleiner in de kast ziet hangen, want dan hebben we een megavet doel! sorry, megamager doel..eh..nou ja, maakt niet uit, je snapt wat we bedoelen toch?!

 

Deze bikini past jou straks perfect

Tip: Neem geen goede voornemens

First of all; heb maar geen goede voornemens. Die komen er toch nooit van. Die lekkere bak ijs ziet er veel te lekker uit en Netflixen is 1000x leuker dan dat loopje naar de sportschool. Change your way of life, met kleine stapjes. Spreek met jezelf af dat je niet twee, maar 1,5 schepjes suiker in je koffie doet. Neem 2 keer de trap, in plaats van 1 keer en doe dat elke dag. Neem minikleine behapbare stapjes waardoor je onmogelijk kunt afhaken en waardoor je toch resultaat gaat zien. Beter het hele jaar een schep suiker per dag minder, dan de maand januari sporten en daarna nooit meer. Je kunt dan veel trotser op jezelf zijn namelijk en dat zorgt weer voor een boost om door te gaan. That's the way it works babe!

 

   Tweekleurige bandeaubikini met beugels 

100% slaagkans: Pak iets in mini stapjes aan

Verander niet ineens je hele levensstijl. In plaats van al je voeding aan te pakken, pak je alleen je ontbijt aan. Skip de boterhammen en de chocoladehagelslag. Koop magere yoghurt en strooi er fruit in en wat zaden. Daar kom je je ochtend beter en gezonder mee door dan met alleen maar brood met zwaar beleg, tenzij je een mijnwerker of stratenmaker bent natuurlijk. Maar aangezien je hier bent beland, ben je iemand die straks sowieso in haar mooiste bikini op het strand wil liggen zonder zich te schamen voor een vetbubbel hier en een drilbil daar. Sommige mensen voelen zich nu eenmaal fijner in een maatje kleiner.

 

Tip: Koop 1 droombikini in 1 maat kleiner

Wil je echt zeker weten deze zomer minstens een maatje afgevallen zijn, durf dan ook zoveel in jezelf te geloven door die mooie bikini in een maatje kleiner te bestellen. Hang hem vervolgens op zo'n plek waar je hem elke dag kunt zien en visualiseer jezelf in die bikini. Hoe zal je je voelen als je hem draagt? Waar ben je als je hem draagt? Dit zal een ontzettende sterke werking hebben op je doorzettingsvermogen. Je moet nu eenmaal voor je zien waarnaar je op weg bent. In het wilde weg wat proberen af te vallen is een no go; eerst moet iets in de geest bedacht worden om materieel te kunnen worden. En die bikini heb je dan alvast maar mooi gematerialiseerd!

 

 

 

100% slaagkans nr.2: Slow eating

Laatste tip, maar oh zo'n goeie: eet alles wat je in je mond stopt twee keer zo langzaam als dat je gewend bent. Wanneer je lang en aandachtig op je eten kauwt, ben je dus langer bezig met je eten. Wat daar nu zo mooi aan is? Tijdens het kauwen maken de hersenen een verzadigingshormoon aan, dit duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en als je langzamer kauwt krijgen je hersenen genoeg tijd om het signaal aan jou af te geven dat je eigenlijk al wel vol zit en eet je automatisch niet te veel. Nog een fijn bijkomend voordeel: als je kauwt neemt de doorbloeding van bepaalde hersengebieden toe, waardoor je geheugen verbetert! Dus kauw kauw kauw!

 

   

Bikini uitzoeken

Waar hadden we het ook alweer over? Oh ja, bikini's kopen! Toevallig hebben wij de nieuwste collecties van 2019 allemaal op deze site staan en kan je per webwinkel en merk vergelijken welke het beste bij jouw figuur past. Neem snel een kijkje enne...doe verder gewoon lekker rustig aan ;)

PSST: Bekijk ze hier allemaal of scroll even naar beneden voor een collectie van onze favo's!

 

 

vrijdag 18 januari 2019
Roos
passende bikini, afslanken