Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Corrigerende badmode? Welke kan ik waar kopen?

Loop jij al super zelfverzekerd over de stranden of kun je nog wel wat zelfvertrouwen gebruiken? Extra zelfvertrouwen is sowieso nooit verkeerd. Corrigerende badmode zorgt ervoor dat je je lekker voelt in je zwemkleding. Om je heen zal iedereen dit aan je merken, want je straalt dit zelfvertrouwen dan ook uit! Wacht niet langer met stralen en bekijk hieronder al onze corrigerende badmode. Er zijn allerlei verschillende soorten badmode. Van corrigerende badpakken en badpakjurken tot aan corrigerende bikini’s. Waar ga jij voor?

 

 

   
     
 
 

Corrigerende badmode kopen?

Alhoewel dit nog weleens gedacht wordt, is het taboe rondom corrigerende badmode kopen al goed versleten. Waarom zou je iets niet dragen waar je je lekker in voelt, terwijl het niet eens zichtbaar is? Figuur corrigerende badmode is dan ook van betere kwaliteit dan vroeger. Een goed corrigerend badpak of een corrigerende bikini laat niet zien dat hij uit meerdere lagen bestaat. Corrigerende badmode laat wél zien dat jij in een goede shape bent. Door het camoufleren van minder geflatteerde gebieden van je lichaam en daarnaast het accentueren van de mooiere gebieden, zie jij er straks stralend uit op het strand. Goede badmode kan daarom heel belangrijk zijn voor het zelfvertrouwen en een prettig gevoel geven. Hieronder lees je meer over het camoufleren door middel van verschillende soorten figuurcorrigerende badmode.

 

Verschillende soorten corrigerende badmode

Er zijn meerdere soorten badmode items die in corrigerende modellen verkrijgbaar zijn. Ze zijn niet allemaal even corrigerend; een corrigerende bikini zal een buikje minder goed kunnen corrigeren dan een figuur corrigerend badpak. Maar dit hoeft dan ook niet voor iedereen. Je hebt:

 

  • Corrigerende badpakjurken
  • Corrigerende badpakken
  • Corrigerende tankini's
  • Corrigerende bikini’s

 

Wil je toch geen corrigerende badmode, maar liever iets anders? Bekijk op onze homepage alle soorten badmode voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Grote kans dat je iets moois vindt!

 

Corrigerende badpakjurken

Corrigerende badpakjurken werken het meest corrigerend. Een badpakjurk bestaat uit een badpak, waar een soort van jurk overheen zit. Hierdoor bedekt deze zwemkleding het zitvlak en de bovenkant van de bovenbenen. Op deze plekken zitten vaak de meeste oneffenheden, welke dus niet zichtbaar zijn met deze corrigerende modellen. Een badpakjurk ziet er ook heel vrouwelijk en elegant uit. Ideaal voor jou?

 

 

 

Het corrigerend badpak

Een corrigerend badpak  ziet er hetzelfde uit als een normaal badpak, maar bestaat wel uit meerdere lagen. De onderste laag vormt een mooi geshapete body, waardoor je er strakker uitziet. De bovenste laag is de decoratieve laag, waardoor de onderste laag niet zichtbaar is. Sommige corrigerende modellen zijn voorzien van drie lagen. De dikte van het badpak heeft namelijk ook een corrigerende werking. Corrigerende badpakken zijn in trek, omdat veel vrouwen zich hier een stuk zelfverzekerder in voelen. Zelfverzekerdheid straal je uit, dus waarom zou je hier niet voor kiezen?

 

 

      

 

 

Corrigerende tankini 

Een corrigerende tankini is ook een goede optie om toch wat meer van je lichaam te bedekken dan je doet bij een bikini. Een tankini is een bikini, met als topje een hemdje welke dus over de buik valt. Bij een corrigerende tankini zit het hemdje niet zo strak om de buik als bij een badpak, maar door de stof is de buik wel minder goed te zien. Sommige corrigerende tankini’s zijn ook voorzien van een wat wijder bovenstukje. Doordat deze juist niet strak om de buik zit, is hij ook minder goed te zien. Daarnaast zijn tankini’s vaak voorzien van een corrigerend broekje, welke vaak een wat hogere taille heeft en voorzien is van een corrigerende voering.

 

Corrigerende bikini’s

De bikini’s zijn logischerwijs het soort corrigerende badmode die het minst verhullend zijn. Hierdoor kan er dan ook minder gecorrigeerd (of verbloemd) worden dan bij een corrigerende badpakjurk het geval is. Dit geeft helemaal niet, want het kan dat jij je net als heel veel andere vrouwen heel goed voelt in een bikini! Toch kan het dan fijn zijn om een corrigerend broekje te dragen, welke net iets hoger valt dan een standaard bikinibroekje.

 

Wat is jouw favoriete badmode item?

Bij Zwemkleding.nl doen we ons uiterste best om voor ieder wat wils te verzamelen. Jouw smaak en mening is dus erg belangrijk voor ons. Dit gaat niet alleen om de verschillende modellen, zoals corrigerende badmode, maar wij vinden het juist heel belangrijk dat er ook qua uiterlijk voor ieders smaak iets te kiezen is. Wat draag jij het liefst op het strand? Laat het ons weten via onze facebookpagina!

 

 

 

zondag 28 januari 2018
Roos
Corrigerende badmode, bikini, tankini, badpak