Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

De nieuwe rage: al gehoord van deze bikini?

Elke zomer verschijnt er wel weer een nieuwe trend op zwemkleding gebied, dat kan ook bijna niet anders want niets veelzijdiger dan een bikini; van strapless tot halter tot beugel, maar van deze hype popten onze ogen wel even een meter uit onze oogkassen...

Ondersteboven bikini

De rage is wel heel erg apart te noemen. Je moet er maar opkomen! Het gaat hier niet om een nieuwe soort bikini, maar het gaat om een hele andere manier van dragen, een soort van omdenken op bikinigebied zeg maar. Wil je er helemaal volgens de laatste mode bijlopen, dan moet je je bikinitop...omdraaien! Ja, je lees het goed, ondersteboven dragen en dat noem je dan heel hip: De upside down bikini.

 


Bekijk bovenstaande video hoe je een upside down bikini knoopt

Hoe het werkt

Nu horen we je al hardop denken: HOE DAN??? Voor je de fout ingaat willen we melden dat je NIET de bikinitop zelf moet omdraaien, maar je moet de schouderbandjes simpelweg anders knopen. Je maakt ze namelijk bóven je borsten vast in plaats van in je nek. Wat hiervan een supergroot voordeel is, is dat je de bandjes nu niet meer over je schouders hebt lopen en zo mooie egale bruine schouders krijgt. Dat is niet het enige voordeel, je decolleté komt ook nog eens prachtig in the picture!

 

Upside down bikini's op Instagram

Wil je hier wel eens meer van zien en lezen, kijk dan vooral even op Instagram en zoek op de hashtag #upsidedownbikini. Je zal snel op een account komen die maar liefst 20.000 volgers heeft en waar je heel veel voorbeelden kunt zien van dames die hun bikinitop op deze..eh..aparte manier dragen.

Nu nog een mooie triangelbikini scoren!

Niet alle bikinitopjes zijn geschikt voor deze manier van dragen. Het beste werkt een triangelbikini met touwtjes. Zie jij jezelf wel lopen in zo'n ondersteboven bikinitop, dan ben je meteen op de goede plek om een geschikte bikinitop te shoppen. Je kunt bij ons bovenaan deze pagina filteren op bikinibovenstukjes en op die manier heel veel verschillende modellen met elkaar vergelijken! Je kunt ook even naar onderen scrollen waar wij onze favo modellen hebben uitgelicht..

Volg het laatste nieuws

Wij zijn vooral benieuwd: Is deze manier van een bikini dragen ook iets voor jou? Laat het ons weten op onze facebookpagina, waar je elke week weer op de hoogte gebracht wordt van nieuws op bikinigebied!

 

zaterdag 4 augustus 2018
Roos
upside down bikini, trend, rage, zomer 2018