Beugelbikini favoriet onder vrouwen

Beugelbikini's zijn een favoriet van iedere vrouw! Zowel voor vrouwen met een grote boezem als een kleine boezem. De eerste groep vrouwen vindt een beugelbikini juist fijn voor een goede ondersteuning, en de tweede groep juist zodat hun kleine boezem optisch groter lijkt. Beugelbikini's zijn tegenwoordig verkrijgbaar in ontelbaar mooie kleuren en prints. Jouw perfecte beugelbikini vind je op Zwemkleding.nl! Kies uit het ruime assortiment van verschillende kwalitatieve merken zoals OTTO, Lascana en Brunotti.

 

Beugelbikini favoriet onder vrouwen

 

Beugelbikini voor steun

Maar waarom zou je nu echt zo'n beugelbikini moeten hebben? Ten eerste om de twee bovengenoemde redenen. Een beugel geeft namelijk een goede steun aan de borsten. Dit is een groot voordeel voor vrouwen met een grote boezem die dus al extra zware borsten met zich meedragen. Ook voor vrouwen met een kleine boezem is een beugelbikini fijn omdat de borsten meteen gelift worden door de beugel, en daardoor groter lijken. Is toch een stuk goedkoper dan een chirurgische ingreep dames!

 

   

Stevige beugeltop

Daarnaast zorgt een stevige beugel ook voor een mooiere vorm van je bikinitop. Je cups, en dus ook je borsten, krijgen een mooie ronde vorm (en blijven ook mooi rond) en je borsten zullen gegarandeerd beter op hun plek blijven zitten tijdens het zwemmen dan met bijvoorbeeld een triangel- of bandeaubikini.

 

 

Mooie pasvorm

Een bijkomend voordeel voor sommige vrouwen is dat een beugelbikini vaak uitgevoerd is met uitneembare of vaste softcups. Hierdoor weet je zeker dat je bikini niet door zal schijnen en de pasvorm van de top kan hierdoor nog beter aanvoelen.

 

  

Haal je voordeel

Wist je trouwens dat je je borsten ook optisch groter kunt laten lijken door een bikini te kiezen met een drukke print en veel poespas? En natuurlijk is de push-up bikini ook helemaal van deze tijd! Kortom, een beugelbikini is geschikt voor iedere situatie, voor iedere vrouw. Haal er je voordeel uit!