Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Waarom de beugelbikini de winkels uitvliegt

Onder vrouwen is de beugelbikini veruit de favoriet! Dat geldt voor vrouwen met een grote cupmaat en voor vrouwen met een kleine boezem. Lady's met een grote cupmaat vinden de beugel fijn voor de goede ondersteuning en vrouwen met een kleine boezem vinden een beugeltop juist fijn omdat het je borsten optisch wat groter doet lijken. Laten er nu ontelbaar veel mooie beugelbikini's zijn in de Nederlandse webshops, in de mooiste kleuren en dessins. Wij hebben ze allemaal voor je verzameld op zwemkleding.nl, zodat je alle bikini's met elkaar kunt vergelijken en je op die manier de perfecte beugelbikini kunt vinden. 

 

Bikinitop met beugel geeft een goede steun

Waarom je moet kiezen voor een beugelbikini is niet zo moeilijk. Ten eerste geeft de beugel een goede ondersteuning. Voor vrouwen met een zware boezem is dit een groot voordeel, een beetje hulp bij het dragen van zwarte borsten is van harte welkom. Heb je kleine borsten, dan is een beugel juist weer fijn voor de liftende werking hiervan, daardoor lijken je borsten ook wat groter en dat is toch zeker een heel stuk goedkoper dan een chirurgische ingreep..

 

   

Investeer in jaren plezier

Een stevige beugel zorgt voor een mooie vorm van de bikinitop. Het is dus het investeren van een zoektocht waard om hier goed op te letten. Je hebt dan jaren plezier van je bikini en je borsten zien er ook meteen een stuk mooier en ronder uit en blijven met al dat bewegen en zwemmen beter op hun plek zitten. 

 

 

Uitneembare cups

Een bijkomend voordeel voor sommige vrouwen is dat een beugelbikini vaak uitgevoerd is met uitneembare of vaste softcups. Hierdoor weet je zeker dat je bikini niet door zal schijnen en de pasvorm van de top kan hierdoor nog beter aanvoelen.

 

  

Pak je voordeel met deze truc

Wil je je borsten optisch groter doen lijken? Dan hebben we hier een trucje voor je, die iedere vrouw met een kleine cupmaat zou moeten weten. Door een bikinitop te kiezen met een drukke print en veel tierelantijntjes, lijken je borsten optisch groter (en natuurlijk is de push-up bikini ook altijd nog een oplossing). Kortom, een beugelbikini is geschikt voor iedere situatie, voor iedere vrouw. Haal er je voordeel uit!

 

 

dinsdag 14 augustus 2018
Roos
Beugelbikini, vergelijken, bikini's, voordeel