Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Tweka Spring/Summer 2019, you gotta love this!

BENG! Het is nu officieel dat badpakken het helemaal gaan maken vanaf deze zomer. Weg met het stoffige imago dat alleen moeders die hun buikje willen verhullen zich in badpakken hullen. De wereld verandert razendsnel en zo ook de trends in badmodeland. Strakkere modellen, opvallende en betoverende prints, onthullender en vrouwelijker en dieper en hoger uitgesneden. Et voilà, de badpak revolutie kent geen terugweg meer. En zeg nou zelf, met een blik op onderstaande modellen ben je geneigd ze liefst allemaal aan te schaffen. Wij in elk geval wel!

 

Tweka Spring/Summer 2018, you gotta love this!

BEACH en POOL collectie

De nieuwste BEACH collectie van Tweka is bestand tegen zon, zout en zand. Ben je er eenmaal uit welke badpak (of bikini) je wilt kopen, dan ben je er zeker van dat je badpak of bikini nog jaren mee zal gaan. De POOL Collectie die bestand is tegen chloor gaat maar liefst 80 keer langer mee dan standaard zwemkleding! Bovendien bieden ze goede UV-bescherming en heeft elk model een perfecte pasvorm en loop je met alle flair die je in je hebt zelfverzekerd te stralen als ware jij het zonnetje zelf.

 

Tweka badmode 2018

Badpakken met prothese

Er is ook gedacht aan vrouwen met een prothese en deze prothese badmode-collectie doet nergens aan onder qua hipheid en comfort. De voorgevormde cups met elastische band geven optimale ondersteuning aan de borst. De halslijn is doorgaans iets hoger zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken, inkijk wordt op deze manier voorkomen en mocht je een hoger gelegen litteken hebben, dan wordt deze van het oog onttrokken.

 

 

Tweka Spring/Summer 2019

Hoe bijzonder is dit! Zodra je een kijkje neemt tussen de nieuwste zwemkleding valt 1 ding meteen op: De in het oog springende fotografie die perfect aansluit op de opvallende grafische kleuren en prints. Het verbeeld onder andere de verruiming van de denkbeelden en de oogst van een rijke heritage van het merk. De moderne interpretaties van klassieke Tweka styles met een verfrissend vleugje sportiviteit.

 

Tweka badmode 2018

Verwen jezelf en maak je droom werkelijkheid

Bekijk eens op je gemak al die iconische bikini’s, tankini’s en chique badpakken die wij online op onze site hebben staan. Zie jezelf alvast voor je terwijl je op het strand ligt en zie jezelf al flaneren in een van deze topstukken. Verwen jezelf en maak het werkelijkheid met maar 1 druk op die knop. Enneh…als je man of vriend waarde hecht aan kwaliteit en tijdloze ontwerpen, verwen hem dan ook met een Tweka zwembroek. He will love you forever ;)

 

PS Scroll voor meer badpakken, bikini’s en tankini’s en zwembroeken naar onderen!

 

 

vrijdag 27 april 2018
Roos
Tweka, nieuwe collectie badmode, 2019, badpak