Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Corrigerende zwemkleding trends 2019

Corrigerende zwemkleding is dé manier om er op je best uit te zien aan het water. Een figuur corrigerend badpak, tankini of bikinibroekje kan voor meer zelfvertrouwen zorgen, omdat je buikje minder dik lijkt en je taille mooi gevormd wordt. Een prachtig vrouwelijk silhouet is nu voor veel meer vrouwen weggelegd. Een bijkomend voordeel is dat je niet meteen in de sportschool hoeft te werken aan een plattere buik en slanker figuur, want badmode die een corrigerende werking heeft kan je wel een paar kilo lichter doen lijken.   

 

Corrigerende zwemkleding trends 2019

    

Badpak en tankini die slank maakt

Heb jij al een badpak, bikini of tankini voor de komende zomer op het oog? Veel vrouwen zijn toch wel een tikkeltje onzeker in hun zwemkleding. Dit is ook niet heel gek, want terwijl je je in de winter in Nederland in dikke kleding hult, geef je zomers in je badpak of bikini wel heel veel van jezelf bloot. Dit kan wel even wennen zijn. Gelukkig zijn er corrigerende badpakken, bikini’s en tankini’s , die je je zelfvertrouwen niet afnemen, maar juist teruggeven. Om te beginnen kan een corrigerend model kopen al leuk zijn, want er zijn ontzettend veel prachtige exemplaren verkrijgbaar. Als je hem vervolgens thuis aantrekt, zal je zien dat je er best goed uitziet!

 

Hoe werkt een figuurcorrigerende bikini of badpak? 

Een corrigerend badpak, tankini of bikini(broek) bestaat over het algemeen uit twee stoflagen, sommige zelfs uit drie. De onderste laag is de corrigerende laag. Deze ‘body’ zorgt ervoor dat je lichaam er strakker uitziet. Het heeft een figuur corrigerende werking door het sterke materiaal wat gebruikt wordt. Het is misschien lastig voor te stellen, maar zodra je er eentje draagt zal je zien dat het verschil met een normale bikini of badpak sterk aanwezig is! Er zijn zelfs badpakken, tankini’s en high waist bikinibroekjes met een buik-weg-effect, welke van een nog sterker materiaal zijn gemaakt. Hierbij wordt je buikje vrij goed weggewerkt, zonder dat het zichtbaar is. De buitenste laag van de corrigerende zwemkleding is de laag die zichtbaar is. Deze decoratieve laag zorgt ervoor dat je badmode naar je eigen smaak kunt dragen en je op en top kunt stralen.

 


   

  

Verschillende soorten corrigerende zwemkleding

Net zoals er veel soorten badpakken en bikini’s zijn, zijn er ook veel figuur corrigerende badpakken en bikini’s te koop. We kunnen ze over het algemeen in de volgende categorieën verdelen. Ze worden vervolgens allemaal in het kort besproken:

 

  • Badpakken met een buik-weg-effect
  • Corrigerende badpakken met softcups
  • Corrigerende badpakjurken
  • Corrigerend badpak push up
  • Corrigerend badpak met beugel
  • Overige corrigerende modellen badpak
  • Corrigerende bikinibroekjes
  • Corrigerende tankini’s

 

Veel corrigerende modellen combineren meerdere categorieën. Zo zijn er bijvoorbeeld ook badpakken met zowel het buik-weg-effect & met soft cups.

 

Er is een zeer ruime keuze aan corrigerende badpakken en bikini’s. Ze worden dan ook steeds populairder. Bekijk hier bijvoorbeeld alle badpakken die je figuur slanker doen lijken!

 

Badpakken met een buik-weg-effect 

De beste manier om je buikje te verbergen wordt geboden door de corrigerende badpakken met het buik-weg-effect. Dit is net even een toevoeging op de standaard corrigerende modellen. Deze buik-weg badpakken zijn voorzien van extra stevig materiaal rondom de buikstreek, dat je buik nog meer in shape brengt. Dit stevigere materiaal is visueel van goede kwaliteit, waardoor je helemaal niet ziet dat je een beetje smokkelt! (Wat ook helemaal niet erg is).

 

   

 

Corrigerende badpakken met softcups

Soft cups die in sommige corrigerende badpakken zijn toegevoegd, zijn voorgevormde cups voorzien van een padding. Dit geeft een goede ondersteuning en geeft een mooie vorm aan je borsten. Vooral bedoeld voor vrouwen met grotere borsten, maar eigenlijk geeft dit aan ieder lichaam een mooie vorm.

 

Verhullende badpakjurken

De bekende badpakjurken, waarvan je er op onze site ook veel kunt vinden, zijn er ook in corrigerende modellen. Eigenlijk is zo’n corrigerende badpakjurk hetzelfde als een badpak, maar dan zit er nog een extra stof overheen of de bovenlaag is extra lang, welke gedeeltelijk over de benen valt. Hierdoor wordt het zitvlak en het bovenste gedeelte van de bovenbenen bedekt, waar zich vaak de meeste oneffenheden bevinden. Handig toch?

 

Corrigerend badpak met beugel of push-up

Net als bij standaard badpakken, kunnen figuurcorrigerende badpakken voorzien zijn van een beugel of push-up. Of je hiervoor moet kiezen is vooral gebaseerd op je persoonlijke voorkeur. Een corrigerend badpak push up vergroot de decolleté. Een badpak met beugel doet dit niet, maar zorgt wel voor goede ondersteuning. Vooral bij de grotere cup maten.

 

Overige figuurcorrigerende badpakmodellen

Corrigerende badpakken worden steeds populairder. Hierdoor worden ze ook automatisch meer gemaakt en komt er steeds meer variatie in. Nu is er al vrij veel variatie, maar nog niet zoveel als bij de standaard badpakken. Naar onze verwachting zal de variatie in figuurcorrigerende badpakken steeds groter worden. Zo verkopen wij nu al mondjesmaat bijvoorbeeld corrigerende halterbadpakken, corrigerende tankini’s, figuur corrigerende sportbadpakken en bandeau badpakken.

 

Flatterend Opera badpak voor grote en kleine maten met sportieve strepen

Corrigerende zwembroekjes

Mooie bedekkende bikinibroekjes zie je ook steeds meer in de webshops. Vergelijk ze maar eens allemaal op deze site en zoek dan op ‘’high waist bikinibroek’’ of alleen ‘’high waist’’ of ‘’high waisted’’. De broekjes hebben vaak corrigerende voering zoals bij het badpak. Hij kan ook leuk onder een strandjurk en maakt dan je buik platter zoals bij een korset of waist trainer. Lees hier meer over high waist bikini broekjes.

 

           LASCANA tankinitop met zwart/wit dessin

 

Corrigerende tankini’s

Een corrigerende tankini is eigenlijk een bikini met een tanktop als bovenstukje, waarin corrigerende materialen zitten. Door het langere bovenstukje, hebben eigenlijk alle tankini’s een bepaalde camouflerende werking. Een corrigerende tankini is een mooie middenweg tussen de bikini en het badpak; het verhult net wat meer dan een bikini, maar bestaat wel uit twee delen, wat bijvoorbeeld tijdens een toiletbezoek erg makkelijk is.

 

(Corrigerende) badmode trends voor 2019

De trends in corrigerende badpakken en bikinislips zijn vrij gelijk aan de trends voor standaard badpakken. We willen er allemaal namelijk graag trendy en stijlvol uitzien! Voor 2019 verwachten wij dat het dragen van badpakken nog populairder wordt! Hiermee zal ook de populariteit van de corrigerende badpakken toenemen. Ook zullen badpakken met kleurtjes en printjes vaker rond de stranden en zwembaden te zien zijn. Ben jij niet van de kleurige modellen? Niet getreurd, ook de egale badpakken blijven gewild! Kies vooral voor iets dat goed bij je past en waar jij je fijn in voelt! Dan zal je dit ook uitstralen!

 

 

woensdag 5 juni 2019
Roos
corrigerend badpak, corrigerende badmode. verhullende bikini, high waisted bikinibroek, slank lijken