Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Corrigerend badpak kopen?

Een corrigerend badpak is dé manier om er op je best uit te zien in je zwemkleding! Het verschijnen in je zwemkleding hoeft niet langer voor onzekerheid te zorgen. Het is dan ook allang niet meer zo dat het badpak ‘uit’ de mode is. Het is juist hartstikke hip! Daarnaast voelt de gemiddelde vrouw zich lekkerder in een badpak dan in een bikini. Een figuurcorrigerend badpak zorgt voor net nog wat meer zelfvertrouwen! Dus wacht niet langer en hang er eentje in je kast, zodat ook jij zelfverzekerd het strand of zwembad betreedt!

 

        

Corrigerend badpak kopen

Weet jij al in welk badpak je van de zomer wilt gaan lopen? Veel vrouwen zijn toch wel een tikkeltje onzeker in hun zwemkleding. Dit is ook niet heel gek, want waar je je in de winter in Nederland in dikke kleding hult, geef je zomers in je badpak of bikini wel heel veel van jezelf bloot. Dit kan wel even wennen zijn. Gelukkig zijn er corrigerende badpakken, die je je zelfvertrouwen niet afnemen, maar juist teruggeven. Om te beginnen kan een corrigerend badpak kopen al leuk zijn, want er zijn ontzettend veel prachtige modellen verkrijgbaar. Als je hem vervolgens thuis aantrekt, zal je zien dat je er best goed uitziet!

Hoe werkt een figuurcorrigerend badpak? 

Een corrigerend badpak bestaat over het algemeen uit twee stoflagen, sommige zelfs uit drie. De onderste laag is de corrigerende laag. Deze ‘body’ van het badpak zorgt ervoor dat je lichaam er strakker uitziet. Het heeft een figuur corrigerende werking door het sterke materiaal wat gebruikt wordt. Het is misschien lastig voor te stellen, maar zodra je er eentje draagt zal je zien dat het verschil met een normaal badpak sterk aanwezig is! Er zijn zelfs badpakken met een buik-weg-effect, welke van een nog sterker materiaal zijn gemaakt. Hierbij wordt je buikje vrij goed weggewerkt, zonder dat het zichtbaar is. De buitenste laag van het corrigerende badpak is de laag die zichtbaar is. Deze decoratieve laag zorgt ervoor dat je kunt ‘shinen’ in je zwemkleding.

Verschillende soorten corrigerende badpakken

Net zoals er veel soorten badpakken zijn, zijn er ook veel figuur corrigerende badpakken te koop. We kunnen ze over het algemeen in de volgende categorieën verdelen. Ze worden vervolgens allemaal in het kort besproken.
 

  • Badpakken met een buik-weg-effect
  • Corrigerende badpakken met softcups
  • Corrigerende badpakjurken
  • Corrigerend badpak push up
  • Corrigerend badpak met beugel
  • Overige corrigerende modellen

 

Veel corrigerende modellen combineren meerdere categorieën. Zo zijn er bijvoorbeeld ook badpakken met zowel het buik-weg-effect & met soft cups.

 

Er is een zeer ruime keuze aan corrigerende badpakken. Ze worden dan ook steeds populairder. Wil je toch geen corrigerend badpak, maar een ander model? Bekijk hier dan al onze badpakken!

 

 

 

Badpakken met een buik-weg-effect 

De beste manier om je buikje te verbergen wordt geboden door de corrigerende badpakken met het buik-weg-effect. Dit is net even een toevoeging op de standaard corrigerende modellen. Deze buik-weg badpakken zijn voorzien van extra stevig materiaal rondom de buikstreek, dat je buik nog meer in shape brengt. Dit stevigere materiaal is visueel van goede kwaliteit, waardoor je helemaal niet ziet dat je een beetje smokkelt! (Wat ook helemaal niet erg is).

Corrigerende badpakken met softcups

Soft cups die in sommige corrigerende badpakken zijn toegevoegd, zijn voorgevormde cups voorzien van een padding. Dit geeft een goede ondersteuning en geeft een mooie vorm aan je borsten. Vooral bedoeld voor vrouwen met grotere borsten, maar eigenlijk geeft dit aan ieder lichaam een mooie vorm.

Figuur corrigerende badpakjurken

De bekende badpakjurken, waarvan je er op onze site ook veel kunt vinden, zijn er ook in corrigerende modellen. Eigenlijk is zo’n corrigerende badpakjurk hetzelfde als een badpak, maar dan zit er nog een extra stof overheen of de bovenlaag is extra lang, welke gedeeltelijk over de benen valt. Hierdoor wordt het zitvlak en het bovenste gedeelte van de bovenbenen bedekt, waar zich vaak de meeste oneffenheden bevinden. Handig he?

 

        

Corrigerend badpak met beugel of push up

Net als bij standaard badpakken, kunnen figuurcorrigerende badpakken voorzien zijn van een beugel of push-up. Of je hiervoor moet kiezen is vooral gebaseerd op je persoonlijke voorkeur. Een corrigerend badpak push up vergroot de decolleté. Een badpak met beugel doet dit niet, maar zorgt wel voor goede ondersteuning. Vooral bij de grotere cup maten.

Overige figuurcorrigerende badpakmodellen

Corrigerende badpakken worden steeds populairder. Hierdoor worden ze ook automatisch meer gemaakt en komt er steeds meer variatie in. Nu is er al vrij veel variatie, maar nog niet zoveel als bij de standaard badpakken. Naar onze verwachting zal de variatie in figuurcorrigerende badpakken steeds groter worden. Zo verkopen wij nu al mondjesmaat bijvoorbeeld corrigerende halterbadpakken, corrigerende tankini’s, figuur corrigerende sportbadpakken en bandeau badpakken.

(Corrigerende) badpakken trends voor 2018

De trends in corrigerende badpakken zijn vrij gelijk aan de trends voor standaard badpakken. We willen er allemaal namelijk graag trendy en stijlvol uitzien! Voor 2018 verwachten wij dat het dragen van badpakken nog populairder wordt! Hiermee zal ook de populariteit van de corrigerende badpakken toenemen. Ook zullen badpakken met kleurtjes en printjes vaker rond de stranden en zwembaden te zien zijn. Ben jij niet van de kleurige modellen? Niet getreurd, ook de egale badpakken blijven gewild! Kies vooral voor iets dat goed bij je past en waar jij je fijn in voelt! Dan zal je dit ook uitstralen!

 

 

woensdag 24 januari 2018
Roos
corrigerend badpak