Prijzen

Brunotti is een internationaal merk dat zich voornamelijk richt op actieve mensen. Vooral de mensen die zich bezighouden met boardsports en houden van zee en sneeuw zullen bekend zijn met Brunotti. Brunotti weet comfort, functionaliteit en mode met elkaar te combineren. Dat is ook duidelijk te zien aan de collectie zwemkleding van Brunotti. De Brunotti bikini is bijvoorbeeld zowel sportief als modieus. Ben jij op zoek naar een bikini voor een hippe en sportieve boardchick? Dan is een Brunotti bikini iets voor jou. Zwemkleding.nl helpt je graag bij je zoektocht. 

Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
188 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Brunotti bikini

Kies een Brunotti bikini die het beste bij je past

De Brunotti bikini is bijna een statement. De kwaliteit van de bikini’s is super en bij het maken van de zwemkleding is ook nog eens rekening gehouden met de natuur. Brunotti is natuurlijk niet voor niets het merk dat een gezonde levensstijl promoot. Sta jij voor het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen? Dan past de Brunotti bikini zeker bij jou.


De Brunotti bikini is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een kleur kan bij je lichaam passen of juist niet. Zo kun je beter niet kiezen voor een zwarte, gele of witte bikini als je een lichte huidskleur bent. Deze kleuren maken je flets en nog ‘witter’. Jij kunt beter kiezen voor een Brunotti bikini in een hippe felle kleur. Ben je al gebruind door de zon of van jezelf getint? Dan kan een zwarte, witte of gele bikini juist perfect. Neem zelf eens een kijkje en beoordeel de Brunotti bikini’s zelf.

 

Sorteer de Brunotti bikini op kleur, maat en prijs

Overtuigd van Brunotti en heb je ook al een kleur voor je bikini in gedachten? Dan kun je jouw keuzes aangeven via onze handige zoekfunctie. Selecteer jouw wensen en Zwemkleding.nl maakt meteen een voorselectie in alle Brunotti bikini’s. Jij vindt meteen wat je zoekt. Je kunt ook direct je maat en de maximale prijs aangeven. Zo voorkom je teleurstelling en shop je niet boven je budget. Benieuwd naar de bikini’s? Start dan meteen met zoeken.

 

Tip: een hippe Brunotti bikini is prima te combineren met een stoere boardshort of strandbroek voor dames. Die vind je natuurlijk ook op Zwemkleding.nl