Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Prenatal badmode

Vergelijk 5 producten
Sorteer op:
Blog
Prenatal zwangerschapsbadpak
€ 29,99
Prenatal zwangerschapsbadpak Bekijk
Prénatal badpak
€ 13,99
Prénatal badpak Bekijk
Prénatal badpak
€ 13,99
Prénatal badpak Bekijk
Prénatal badpak
€ 11,99
Prénatal badpak Bekijk
Prénatal zwembroek
€ 7,99
Prénatal zwembroek Bekijk

Prenatal badmode

Prenatal badmode

Prenatal bestaat al meer dan 50 jaar en dit merk richt zich op zwangere vrouwen, de geboorte van een prachtig wondertje en op de gebeurtenissen daarna. Prenatal vindt het erg belangrijk dat de producten die zij leveren van hoog kwaliteit zijn en veiligheid bieden. Dit in het teken van een zo goed leven voor de baby, want zoals Prenatal zelf zegt: ‘Een nieuw leven is kwetsbaar’.


Prenatal vindt betrokkenheid erg belangrijk en daarom staat persoonlijke aandacht hoog op het lijstje van dit merk. Prenatal probeert (zwangere) moeders en alle mensen, die deze moeders lief hebben, te helpen om de juiste producten uit te zoeken wat past bij het pasgeboren baby’tje. Naast kwalitatief goede producten geeft Prenatal ook advies en helpt je bij je zwangerschap en de periode daarna. Een merk waar je altijd terecht kan!

In onze webshop verkrijgbaar!

Op onze website vind je van dit merk heerlijke warme badjassen. Voor de jongetjes zijn de badjassen gekleurd in het blauw en voor de meisjes uiteraard in het roze. Ook vind je in onze webshop badpakken voor de aanstaande moeders en badpakken voor haar aanstaande meisje!