Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Plutosport badmode

Vergelijk 17 producten
Sorteer op:
Blog

Plutosport badmode

Plutosport badmode

Plutosport is de grootste online sportwinkel van Nederland. De shop heeft een heel breed aanbod met van alles en nog wat. Van sportschoenen tot sport-BH’s, van skijassen tot hardloopkleding en alles wat daar tussen valt. De artikelen zijn scherp geprijsd, maar dit gaat niet ten koste van de service die het merk wil leveren. Optimale klantbeleving, zoals zij dat noemen.  

 

 

Assortiment

Bij Plutosport kan je terecht voor een heel breed aanbod. Plutosport heeft een breed assortiment wat uitwijkt van Adidas trainingspakken tot Nike sneakers. Omdat de webshop vindt dat iedereen moet kunnen sporten, heeft Plutosport naast een heren- en damescollectie ook een kindercollectie met hetzelfde brede aanbod.

 

Badmode

Onder de badmode die Plutosport aanbiedt vallen een heleboel artikelen. Omdat de webshop zo enorm breed is, is ook de collectie badmode enorm. Bij de heren gaat het dan om bad- en teenslippers, zwemshorts, zwembroeken, zwemslips, strandlakens en zwemaccessoires. Voor de dames gaat het om badpakken, veel verschillende soorten bikini’s, slippers, strandlakens en andere accessoires. Ook voor de kids zijn er meer dan genoeg artikelen: badpakken, bikini’s , zwemshorts, zwembroeken, strandlakens en overige zwemartikelen.