Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
6

Perry Sport zwemkleding

Vergelijk producten
Sorteer op:
Blog

Helaas zijn er geen producten van Perry Sport beschikbaar

Perry Sport zwemkleding

Perry Sport zwemkleding

Perry Sport is één van de bekendste en grootste sportzaken van Nederland. Het merk bestaat al erg lang. In het jaar 1866 werd de allereerste winkel geopend onder de naam Perry&Co. De winkel onderscheidde zich door zich te specialiseren in reizen en vrije tijd. De klanten van Perry hielden en houden van het leven, wilden en willen genieten van het leven en hielden en houden nog steeds enorm van sporten. 

 

Jaren later, in het jaar 1959, werd Perry&Co verkocht aan de Bijenkorf. In het jaar 1960 voegde Bijenkorf Perry&Co en de winkel van Leo van der Kar samen tot één sportwinkel: Perry van der Kar. De winkel groeide enorm! Het werd in één klap de grootste en meest professionele winkel van heel Nederland.

 

Niet veel jaren later, in het jaar 1978, werd Perry van der Kar en Sporthuis Centrum samengevoegd tot één sportwarenhuis: Perry Sport. De Bijenkorf die nu moeder is van deze beide dochtermaatschappijen Perry van der Kar en de concurrent Sporthuis centrum besloot de twee ondernemingen samen te voegen tot één groot en sterk sportwarenhuis.En zo kennen wij de winkel, zoals die vandaag de dag is.

 

Perry Sport staat bekend om haar sportieve assortiment. Van kampeerspullen, tennisrackets tot sportieve kleding en zwemkleding! Perry Sport wil consumenten laten prikkelen nieuwe dingen te proberen, je grenzen te verleggen en uiteraard: te blijven bewegen. Sporten is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens hartstikke gezond.

 

Op Zwemkleding.nl vind je daarom de sportiefste zwemkleding van bekende merken zoals Speedo en Adidas. Met deze zwemkleding zwem je razendsnel door het water en ben je een echte waterrat!

 

Perry Sport Filmpje