Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Heine badmode

Vergelijk producten
Sorteer op:
Blog

Helaas zijn er geen producten van Heine beschikbaar

Heine badmode

Heine badmode

Heine (Heinrich Heine GmbH) is een webshop met een enorm groot assortiment. Het merk verkoopt alles van woonartikelen tot modeasseccoires. De shop Heine is onderdeel van de Otto Group, die internationaal actief is. Heine zelf staat al jaren lang bekend als toonaangevende aanbieder van producten op het gebied van mode en wonen. Exclusieve producten hebben de overhand en daarmee onderscheidt Heine zich van andere webwinkels.

 

Assortiment

Heine is in 1951 opgericht door Heine Versand. De filosofie van het merk was: altijd iets bijzonders. Dat motto geldt vandaag de dag nog steeds voor de webshop. De shop verkoopt woonartikelen en mode, dus kleding, schoenen en accessoires. Alles wat Heine aanbiedt is van hoogwaardige kwaliteit maar tegelijkertijd goed betaalbaar. De shop verkoopt heel veel verschillende merken, waaronder Buffalo, Esprit, Geox, s. Oliver en Lascana.

 

 

Badmode

De badmode van de webshop is even bijzonder als Heine het zou willen. Van prachtige bandeaubikini’s tot mooie stevige beugelbikini’s tot badpakken en pareo’s, Heine biedt het allemaal aan. Door het brede assortiment is er zeker voor iedereen wel wat te vinden in deze geweldige webshop. Ook de zwemkleding van het merk is van hoge kwaliteit maar het blijft betaalbaar.