Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

4ActiveKidz Zwemkleding

Vergelijk 184 producten
Sorteer op:
Blog

4ActiveKidz Zwemkleding

4ActiveKidz Zwemkleding

Zoals de naam al een beetje verklapt, zijn deze kinderkleding helemaal gericht op de echte avonturiers! Zoek jij outdoorkleding, winterkleding, zeilkleding, fietskleding en/of zwemkleding? Dan ben jij bij dit merk helemaal aan het juiste adres!
 

Historie

Laten we eerst dit merk eens voorstellen: 4ActiveKidz bestaat al sinds de zomer van 2011 en is opgericht door Astrid Peters. Als moeder van twee actieve zoontjes was zij continue op zoek naar kwalitatieve, mooie en onderscheidende producten voor haar twee jongens. Als moeder was zij bovendien een enthousiaste zeiler en skiër en zo kwam zij op het idee om een winkel te beginnen met kwalitatief, mooi en onderscheidende kinderkleding op het gebied van outdoor en de (genoemde) sporten.

Assortiment

4ActiveKidz richt zich op kinderen tussen de 2 en 16 jaar. Om aan hoogkwalitatieve producten te voldoen, heeft 4ActiveKidz een brede keuze uit hoogwaardig kwalitatieve merken, zoals Mistral en O’Neill. Ben jij nu al helemaal enthousiast over dit merk? Neem snel een kijkje op Zwemkleding.nl voor stoere slippers, mooie strandhanddoeken en handige snorkels om sportief te kunnen duiken in de vakantie!