Prijzen
Ben jij op zoek naar een modieuze zwemshort? Een zwemshort van uitstekende kwaliteit die ook nog eens betaalbaar is? Dan is een zwemshort van Shiwi iets voor jou. Een zwemshort heeft pijpjes en je kunt deze zwembroek het beste vergelijken met een korte broek. Shiwi heeft zwemshorts voor heren en dames, jongens en meisejs. De zwemshorts voor heren hebben lange of korte pijpjes. Vaak komen ze tot de knie of halverwege het bovenbeen. De zwemshorts van Shiwi voor dames hebben korte pijpjes, ze ogen sportief en worden vaak over een strakker bikini broekje gedragen. Shiwi ontwerpt alle zwemshorts zelf en hierbij speelt het merk altijd in op de laatste trends. Als je je graag volgens de laatste mode wilt kleden als je naar het strand of zwembad gaat, zit je dus helemaal goed met een zwemshort van Shiwi. 
 
Bekijk resultaten
Kies Prijzen
Kies Model
Kies Kleuren
Kies Geslacht
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
120 producten gevonden
sorteer op:
Filters

Shiwi zwemshort

Kies de Shiwi zwemshort die bij jou past

Als we het over een zwemshort hebben, dan denken we meestal aan een zwemshort voor heren. De zwemshort voor dames is de laatste jaren echter ook populair geworden. Ben jij een sportieve dame of een stoere meid die graag zwemt, over het strand rent of een potje beachvolleybal zeker niet afslaat? Dan is een zwemshort heel handig voor jou. Je draagt de Shiwi zwemshort over je normale bikini. Ook heren kunnen natuurlijk prima een potje beachvolleybal spelen in een Shiwi zwemshort. Maar ook heerlijk zonnen en zwemmen kan in een Shiwi zwemshort. De meeste Shiwi zwemshorts hebben een koord in de taille zodat je hem zelf strakker of losser kunt maken. De Shiwi zwemshort is daarom ook een aanrader als je tenger bent.

 

Sorteer de Shiwi zwemshorts op maat, kleur en prijs

Ben je benieuwd naar de Shiwi zwemshorts die Zwemkleding.nl aanbiedt? Selecteer het merk Shiwi dan in onze zoekmachine. Je kunt ook aangeven dat je op zoek bent naar een zwemshort, welke kleuren je mooi vindt en wat je maat is. Heb je al een bedrag in je hoofd dat je uit wilt geven aan jouw Shiwi zwemshort? Geef dit dan ook aan. Zwemkleding.nl maakt vervolgens een selectie en toont nu alleen de Shiwi zwemshorts die aan jouw wensen en eisen voldoen. Benieuwd hoe het werkt? Start dan meteen met zoeken.

 

Tip: Ben jij als dame op zoek naar een Shiwi zwemshort, maar zoek je ook een leuke bikini? Zwemkleding.nl biedt verschillende Shiwi bikini’s aan die met je zwemshort matchen.