Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Alle caps en petten voor mannen op 1 site

Caps en petjes zijn sinds het einde van de vorige eeuw eigenlijk nooit meer van het straatbeeld verdwenen. Toch staat ook de herenmode nooit stil en heb je elk seizoen weer nieuwe modellen en trends. Op zwemkleding.nl hebben wij alle petjes en caps verzameld, zodat je ze makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Zo is de ene pet in een webshop misschien in de aanbieding, of wil je in 1 oogopslag alle kleuren en merken zien. Bij ons kan je de mooiste pet vinden en shoppen met behulp van handige filters, zodat je niet meer lang op het internet hoeft te struinen. Zo houd je tijd over om lekker in het zonnetje te genieten!
 
Alle capjes en petten voor mannen op 1 site

Trendy, hippe petten 

Wat zo leuk is aan de laatste jaren is dat plotseling álles kan. Zowel in de zomer zie je mooie caps voor heren, maar ook in de winter verschijnen er de mooiste hoofddeksels zowel in de winkels als online in de webshops. Ben je van plan een mooie cap of pet te kopen, dan hebben wij hier alles wat je zoekt, want van alle online webshops hebben wij de meest trendy, hippe petten verzameld die je je maar kan wensen. Let’s have a look! Scroll gerust naar onderen voor nog meer mooie exemplaren, maar we lichten een paar opvallend mooie voor je uit. Alle jonge mannen en oudere mannen opgelet, er is voor elk wat wils!
 

Stoere en nonchalante caps

  

 

Levi's mini-bat-wing-dad-hat klinkt als een liedje en met deze pet zie jij eruit alsof je net uit een zomerse film gestapt bent! De subtiele gele tint is heerlijk koel op warme dagen en past bij heel veel kleren in je klerenkast en geeft bovendien een heel trendy look en net even die extra touch aan bijvoorbeeld t-shirts in een lichte kleur. Houd je meer van een heldere felle kleur blauw dan is de Brunotti Korini cap iets voor jou! Gemaakt van cotton canvas en houdt je hoofd dus lekker koel terwijl de zon niet in je ogen schijnt. Wil je echt opvallen dan moet je de rood wit met blauwe Levi's Delivery Trucker Cap beslist eens bekijken. Het is een stoere verstelbare pet met een geborduurd logo van Levi's erop. Is dit je too much en zoek je een pet met een rechte klep en in een snapback model dan val je vast op de stoere Nike Sportswear Classic 99 Cap met het Nike logo op de voorkant geborduurd. Yes man!
 

Donkere petten

 

  

 

Houd je van donkere kleuren dan moet je hier zijn! Ben je veel buiten en draag je liever een pet dan een hoed dan is de stoere EA7 train soccer baseball hat voor jou gemaakt! Hij is uitgevoerd in de kleur zwart met een logo boven de klep van de pet. Deze polyamide cap geeft bescherming aan je hoofd en gezicht en is verstelbaar middels een handige klittenbandsluiting aan de achterzijde. En dan die gave Oakley O-Justable Metal Cap, een lekkere lichtgewicht pet voor alle sportieve bezigheden gemaakt van elastisch materiaal en uiteraard verstelbaar. De binnenrand is gemaakt van zacht materiaal, wat transpiratievocht opneemt. Deze cap heeft een rechte klep en is aan de achterzijde verstelbaar met drukknopen. En kijk dan eens die ademende AeroBill Running Cap van Nike, waarin je hardloopt in stijl. Deze lichtgewicht pet is voorzien van de AeroBill technologie, mesh panelen en een zweetband aan de binnenzijde van de pet. Hierdoor is de pet niet alleen stijlvol en licht van gewicht, maar voert het ook zweet weg van je hoofd waardoor je een comfortabel gevoel behoudt tijdens het hardlopen.
 

Witte sportieve petjes

  

Wit is the way to go, zeker in de zomer en op de sportvelden! De Rogelli Liberty Cap 2.0 is een lichtgewicht pet, die ook met warm weer zeer geschikt is om lekker in te sporten. Hij is licht-elastisch en voorzien van geperforeerde delen voor meer ventilatie. Tevens is de cap vochtafdrijvend. De witte Nike Swoosh Pro Cap is een zogenaamde snapback, een stoere pet met een rechte klep. Op de voorzijde is een dik Nike Swoosh logo geborduurd. De achterzijde is met drukknoopjes verstelbaar. Onze derde favoriet is de Levi's Classic Twill Red Tab Baseball Cap, een stoere pet gemaakt van 100% katoen. De cap is aan de achterzijde verstelbaar met een lederen band met clip. 

UV beschermende caps met nekflap

                           


Deze willen we je zeker niet onthouden want deze UV beschermende pet met nekflap in grijs en wit is aangeraden door de Amerikaanse Huidkanker Stichting. Het is een UV beschermende pet voor heren met handige nekflap. Deze grijze herenpet van Coolibar is geschikt voor alle activiteiten onder de zon waarbij UV bescherming van hoofd en nek belangrijk is. Hij beschermd en bedekt je nek, hoofd en oren en is gemaakt van heel licht materiaal. Hij heeft een UPF 50+ bescherming en biedt 98% UV bescherming!

 

Zeg nou zelf, als hier geen pet voor jou bij zit! Maar er is nog veel meer keus, scroll maar eens naar onderen. Welke gaat in jouw winkelmand?

 

 

maandag 20 augustus 2018
Roos
petten, caps, mannen, heren, mode, fashion