Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
wis filters
29 producten gevonden
sorteer op:
Filters
Op Zwemkleding.nl vind je 579 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
Alle merken

Natuurlijk weten we allemaal dat zonlicht heel sterk kan zijn. Het kan behoorlijk verblindend zijn en dan is een zonnebril een fijn item om te gebruiken. Vooral tijdens zomerse dagen is het niet alleen fijn om een zonnebril te dragen tegen verblinding, maar het helpt onze ogen ook te beschermen tegen schadelijke UV-straling. En niet te vergeten: een zonnebril is ook een echt trendartikel. Het maakt een outfit echt compleet, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kids!

Jongens zonnebrillen zijn dan ook een onmisbaar artikel op Zwemkleding.nl . Van zonnebrillen voor de allerkleinste jongens tot stoere zonnebrillen voor de tieners, u vindt het beslist hier.

 

Zonnebrillen voor de kleintjes

Zonnebrillen voor de kleintjes zijn vaak uitgerust met een rekbare band, zodat de zonnebril goed op het hoofd blijft zitten en de kids niet belemmerd worden in hun beweging. Want we willen natuurlijk wel dat ze gewoon kunnen spelen, wat ze ook dragen. Deze kinder zonnebrillen zijn te krijgen in alle kleuren van de regenboog, van superzonnig geel tot hemelsblauw, voor ieder kind is er een eigen kleur te krijgen.

UV-bescherming zonnebrillen

Natuurlijk zijn de zonnebrillen voor jongens niet alleen voor de fun. Het is ook belangrijk dat de zonnebril een goede UV-bescherming geeft. Want ook uw kind moet nog heel lang doen met zijn ogen! Veel kinder zonnebrillen zijn dan ook uitgevoerd met UV-400 lenzen, die 100% bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. Zo weet u zeker dat uw kind volop beschermd is.

Een goede zonnebril, waar let je op?

Het is super mooi weer, de zon schijnt, er is bijna geen wind en er is geen wolkje in de lucht te bekennen. Je wilt lekker gaan zonnen, maar wacht! Waar is je zonnebril? Oh nee, die ligt nog thuis!

vrijdag 22 juni 2018

Get the look: Boys 'nd girls twinlook

Een hele uitdaging is het als je je zoon en dochter bij elkaar wilt laten matchen qua zwemkleding. Zo nu en dan is het gewoon leuk om een meisje/jongen-tweeling (of een zoon en dochter die qua leeftijd verschillen) kleding aan te trekken dat bij elkaar past. Dat als ze in een leuke zwemshort en bikini spelen iedereen kan zien dat die twee bij elkaar horen, en die leukerds zijn dan ook nog lekker van jou! Als je eventjes zoekt op kleuren en patronen die mooi bij elkaar passen, vind je een heleboel bij elkaar passende badmode voor jongens en meiden en kan je iedereen een ''tweeling'' laten zijn! 

zondag 6 augustus 2017

Get the look: Stoere surf dudes

Cool cooler coolst! Bij snelle stoere boys met pit horen coole kleren waarin ze zich vrij en happy voelen als een vis in het water. Jongens die onbezorgd langs en in het water willen spelen en rennen zweren bij een lekker zittende zwemshort met leuke print en voor de warme uren van de dag een verkoelende zonnehoed die ook nog eens zo ontzettend awesome is dat ‘ie hem misschien nooit meer af wil (oké, alleen in bed dan).

donderdag 15 juni 2017

Zwemmen met je baby of peuter

Ben je vader of moeder, oom of tante, opa of oma..dan heb je vast wel ervaring met zwemmen met een baby of een peuter.  Dan heb je ook ervaren dat het even een gehannes is om weg te komen, want je moet toch aan meer dingen denken dan wanneer je met volwassenen gaat zwemmen, maar je weet vast ook dat niets zo leuk is als zwemmen met een enthousiast kindje dat geniet van het water.  Het is nu eenmaal even organiseren, maar met onderstaande tips en weetjes maken we het je alvast een stuk makkelijker.

vrijdag 13 januari 2017