Zwemkleding van ruim 100 winkels
Altijd de nieuwste trends
0

Zonnebrillen

Vergelijk 3 producten
Sorteer op:
Blog

Zonnebrillen

Natuurlijk weten we allemaal dat zonlicht heel sterk kan zijn. Het kan behoorlijk verblindend zijn en dan is een zonnebril een fijn item om te gebruiken. Vooral tijdens zomerse dagen is het niet alleen fijn om een zonnebril te dragen tegen verblinding, maar het helpt onze ogen ook te beschermen tegen schadelijke UV-straling. En niet te vergeten: een zonnebril is ook een echt trendartikel. Het maakt een outfit echt compleet, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kids!

Jongens zonnebrillen zijn dan ook een onmisbaar artikel op Zwemkleding.nl . Van zonnebrillen voor de allerkleinste jongens tot stoere zonnebrillen voor de tieners, u vindt het beslist hier.

 

Zonnebrillen voor de kleintjes

Zonnebrillen voor de kleintjes zijn vaak uitgerust met een rekbare band, zodat de zonnebril goed op het hoofd blijft zitten en de kids niet belemmerd worden in hun beweging. Want we willen natuurlijk wel dat ze gewoon kunnen spelen, wat ze ook dragen. Deze kinder zonnebrillen zijn te krijgen in alle kleuren van de regenboog, van superzonnig geel tot hemelsblauw, voor ieder kind is er een eigen kleur te krijgen.

UV-bescherming zonnebrillen

Natuurlijk zijn de zonnebrillen voor jongens niet alleen voor de fun. Het is ook belangrijk dat de zonnebril een goede UV-bescherming geeft. Want ook uw kind moet nog heel lang doen met zijn ogen! Veel kinder zonnebrillen zijn dan ook uitgevoerd met UV-400 lenzen, die 100% bescherming bieden tegen schadelijke UV-straling. Zo weet u zeker dat uw kind volop beschermd is.

579 badmode merken