Welke badmode past bij jouw lichaam?

Soms is het best moeilijk om de perfecte bikini of badpak te vinden. Soms zie je een prachtige bikini, maar past het net niet bij jou. Hier wat tips om de juiste badmode te vinden!

 

 

Zandloperfiguur

Heb je een zandloperfiguur? Dan passen vrijwel alle bikini’s en badpakken bij jouw lichaam! Heb je iets kortere benen, kies dan voor een hoog opgesneden slipje, zo lijken je benen namelijk langer.


Kenmerken zandloperfiguur

1. Duidelijke taille
2. Mooie heupen
3. Volle borsten

Appelfiguur

Dames met een appelfiguur kunnen het beste een beugelbikini halen, dit zorgt namelijk voor een extra ondersteuning voor jouw borsten. Ook past donkere kleuren het beste bij je, dit om jouw buikje een beetje te ‘bedekken’.


Kenmerken appelfiguur

1. Weinig taille
2. Smalle heupen
3. Een klein buikje
4. Grote borsten
5. Brede schouders  

Peerfiguur

Als je iets kleinere borsten hebt, kun je het beste een bikinitop halen met een leuk printje of een opvallende kleur. De beste bikinitop die je kunt nemen is een bandeau bikini. Hierdoor lijken je borsten ietsjes groter. Het is het modieust als je een broekje neemt met trendy touwtjes.


Kenmerken peerfiguur

1. Volle bovenbenen
2. Brede heupen
3. Dunne buik
4. Kleine borsten
5. Smalle schouders

Recht figuur

Bij vrouwen met een recht figuur staat een badpak of een hippe monokini het beste bij! Met een diagonale print of een overslag en een diep decolleté zorg je ervoor dat jij een echte eyecatcher bent op het strand!


Kenmerken recht figuur

1. Weinig taille en vormen
2. Slank postuur
3. Atletisch

 

Succes met shoppen en...