Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
214 producten gevonden
sorteer op:
 • Beoordeel Zwemkleding.nl
  ? / 10 (0)
Op Zwemkleding.nl vind je 334 badmode merken, waaronder
 • Sapph badmode
 • Speedo badmode
 • Adidas badpakken
 • Seafolly
 • Lascana badmode
 • Sunflair badmode
 • Beachwave badmode
 • Esprit badmode
 • Protest bikini
 • Cyell badmode
Alle merken

Heb je zin in een drankje, maar wil je niet in je bikini het hele strand over? Moet je nog even terug naar het hotel, of wil je een ijsje halen? Dan is de pareo een onmisbaar artikel om mee te nemen naar je zonnige bestemming, als je van plan bent lekker te zonnen en te genieten van het strand.

 

 

Pareo dragen

Pareo is het Tahitisch woord voor wikkelrok. Oorspronkelijk werd het gebruikt om te verwijzen naar vrouwenrokken daar waar de mannen lendedoeken droegen. Nu wordt het woord Pareo gebruikt voor een doek gewikkeld rond het lichaam. Vroeger werden de bekende fleurige bloempatronen en traditionele patronen gebruikt.

 

Met een pareo om, voelen de meeste dames zich wat comfortabeler en minder "bloot". Een pareo is erg luchtig en is tegenwoordig te verkrijgen in leuke kleuren en vaak met prints die bij een bepaalde serie badpak of bikini hoort. Je kunt ook overwegen om voor een strandjurk of strandbroek te gaan.

 

Je hoeft echt geen grote capriolen uit te halen om je pareo op een leuke manier om je heen te draperen. Een pareo kun je op vele manieren dragen. Enkele voorbeelden zijn onder andere: als rokje, jurk (halterjurk of asymetrische jurk), als sjaal etc. Vaak vind je bij de aanschaf van een pareo wel een omschrijving op welke manieren je de pareo kunt omslaan. Daarnaast kun je met een beetje creativiteit zelf een leuke creatie maken. 

 

Dus voor een zonnige vakantie gekleed in de nieuwste badmode staat jou niets meer in de weg!

Zwemkleding als onderdeel van je outfit

Ok, we noemen het zwemkleding, maar veel van de prachtige badmode op deze site kan je prima de hele dag dragen als je de bikini top, het badpak of het broekje combineert met bijvoorbeeld een leuke strandbroek of shirt. Je kan eindeloos je favo outfit bij elkaar mix & matchen en voor je het weet heb je met maar heel weinig items een heleboel verschillende outfits bij elkaar met verrassende looks en diverse stijlen. 

dinsdag 4 april 2017

Hoe mijn nude badpak onzichtbaar werd

Je ziet ze hier in het dorp waar ik woon al bij bosjes rondlopen: Carnavalsprinsen. Ken je dat? Dan loop je ergens en heb je nog niet eens door dat het bijna carnaval is en dan bots je in het donker nietsvermoedend tegen een bosje loslopende mannen op met van die raaaarrre poppenkast mutsen. WUTT?? Denk je dan even. En dan: OWWW ja! Het is weer zover. Ik moet zelf niet al te veel zeggen, want ik ben ook zo gek als een deur en ben ooit eens als Honolulu meisje verkleed geweest. Jeweetwel, zo’n hawaii rokje van dat soort stro die van afgekloven tandenborstels lijkt te zijn gemaakt en een mooi bikini topje erboven en klaar is Alaula.

vrijdag 24 februari 2017

Mooi in je bikini met striae TIPS

Het beste is natuurlijk om gewoon trots te zijn op je striae. Daarmee bedoelen we die mooie tijgerstreepjes die veel vrouwen hebben op hun buik, heupen, dijbenen of billen. Veel vrouwen? Ja, inderdaad, je bent echt niet de enige. En ook mannen hebben ze. Laat het je alsjeblieft niet weerhouden om een mooie bikini te dragen, maar als je je toch wat onzeker voelt zijn er tal van oplossingen waardoor je tóch die bikini kan kopen die je op het oog hebt. Kijk maar mee!

woensdag 18 januari 2017