Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Winkels
Kies Model
wis filters
380 producten gevonden
sorteer op:
  Op Zwemkleding.nl vind je 333 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
  Alle merken

  Zonnebrand, wie kan er zonder in de zomer? Niet veel mensen hebben zo’n sterke huid dat ze geen enkele bescherming nodig hebben tegen de koperen ploert. Ook al verbrandt u niet snel, dan nog is een beschermende zonnebrand een goed idee, want in deze tijd weten we allemaal dat de zon niet alleen uw huid verbrandt, maar ook kan zorgen voor huidkanker. Een goede reden om uzelf goed in te smeren als u de zon opzoekt.

   

   

   

  Een zonnebrand gebruiken als we op het strand languit gestrekt liggen te zonnen, dat vergeten de meeste mensen niet. Maar ook als we op een zonnige dag deelnemen aan activiteiten is het verstandig om een zonnebrand te gebruiken. Fietsen, wandelen, tuinieren of een potje badminton op de camping, ook dan staan we bloot aan schadelijke UV-stralen.

  Beschermingsfactor

  Zonnebrand is verkrijgbaar in heel veel verschillende beschermingsfactoren. De beschermingsfactor wordt weergegeven met de aanduiding SPF. Dit staat voor Sun Protection Factor, oftewel Zon Beschermings Factor, op z’n Engels.  Zonnebrand is verkrijgbaar vanaf SPF 2 tot en met SPF 50+. Hoe hoger de SPF, hoe beter u beschermt bent.  Welke SPF heeft u nodig? Dat is o.a. afhankelijk van uw huidtype. Om te bepalen welke beschermingsfactor u nodig heeft, kunt u kijken op de site van het KWF.

   

  Zelfbruiners

  Geen geduld om lang in de zon te zitten? En wilt u graag helemaal bruin worden? Dan is een zelfbruiner dé oplossing voor u! In de loop der jaren zijn de zelfbruiners enorm verbetert, voorheen zat u al gauw onder de strepen als u de zelfbruiner niet goed aanbracht. Of liep u dagen rond met bruine handpalmen. Maar de meeste zelfbruiners zijn aanzienlijk verbetert op die gebieden.  Zelfbruiners zijn er in crème en sprays en er zijn zelfs speciale dagcrèmes met een zelfbruinend effect.

   

  U ziet het, genoeg reden om er mooi zongebruind uit te zien, maar wel beschermd tegen schadelijke UV.

  Sale! Zomer mode 2016 in de uitverkoop. YIHAA!

  De zomer is GELUKKIG nog niet ten einde..we kunnen zelfs nog uitzien naar dagenlang struinen en zonnen in onze bikini’s. Maar tóch is de modewereld zich al aan het storten op het najaar en kunnen wij daardoor nu al profiteren van de uitverkoop van al die mega te gekke coole trendy badmode van zomer 2016. Winkels als Zalando, Chilla, Wehkamp, Kleertjes.com, Otto etc. hebben hele verleidelijke kortingen op de leukste bikini’s, badpakken en zwembroeken.

  dinsdag 30 augustus 2016

  Dr. Organic Moroccan argan oil body wash

  Laatst testen wij voor jullie al een shampoo en conditioner van Dr.Organic. Vandaag testen wij voor jullie de Dr. Organic Moroccan argan oil body wash.Dr. Organic staat voor ecobewuste beauty met respect voor de aarde. Voor een mooie huid en prachtig haar.

  dinsdag 7 juni 2016

  Dr. Organic Virgin Coconut Shampoo en Conditione

  Een tijd geleden waren we op het evenement van Dr. Organic en kregen we een prachtige goodiebag mee. Dr. Organic streeft ernaar organische ingrediënten te gebruiken waar mogelijk. Wanneer een organisch ingrediënt niet gebruikt kan worden, wordt er gezorgd voor een zo duurzaam natuurlijk alternatief. Wij namen de shampoo en conditioner mee op vakantie om ze daar voor jullie te testen.

  woensdag 1 juni 2016