Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
wis filters
1568 producten gevonden
sorteer op:
  Op Zwemkleding.nl vind je 333 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Lascana badmode
  • Sunflair badmode
  • Beachwave badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Cyell badmode
  Alle merken

  Welke zonnebril je draagt, hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. Houd je van de grote pilotenbrillen, of ben je meer iemand voor de subtiele brillen met kleine glazen? Hoewel er veel waarde wordt gehecht aan het ‘hippe’ uiterlijk van een zonnebril is en blijft de belangrijkste functie natuurlijk de bescherming tegen de zon. Maar waar moet je dan op letten bij de aankoop van zo’n mooie bril?

  Zonnebril met donkere glazen geen betere bescherming

  Een zonnebril beschermt je ogen en de tere huid eromheen tegen de UV-straling. Een fabeltje over deze bescherming is dat de donkere glazen beter zouden beschermen dan lichte glazen. Het gaat om het label, waarop staat aangegeven hoe hoog de UV-bescherming is. Zwarte glazen met een lagere beschermingsgraad zijn dus juist slechter voor je ogen!

   

   

  Bestrijd rimpels!

  Grotere glazen beschermen vanzelfsprekend meer huid tegen de UV-straling dan kleinere glazen. Ben je nog jong en is je huid nog flexibel? Dan zijn grote glazen vaak overbodig. Grote glazen helpen echter ook tegen de vorming van rimpels, dus kunnen erg handig zijn als je de middelbare leeftijd hebt bereikt, om die kraaienpootjes tegen te gaan.

  Gezichtsvorm

  Een andere belangrijke factor is de vorm van je gezicht. Sommige mensen kunnen werkelijk alle zonnebrillen dragen, terwijl andere mensen het bij één model moeten houden. Dit heeft bijna altijd te maken met de vorm van je gezicht. Een goede tip om de juiste zonnebril voor je gezichtsvormen te kiezen; ga voor het montuur dat de tegenovergestelde vorm van je gezicht heeft.

  Smaak

  Na al deze praktische overwegingen en eisen die je aan een goede zonnebril stelt, is er nog de belangrijkste factor waardoor de andere factoren vaak buiten spel worden gezet; de smaak. Ga voor een zonnebril die, naast dat hij functioneel is, je ook goed staat.
   

  Get the look: Hippe papa outfit

  Alle papa's worden lekker in het zonnetje gezet vandaag. Letterlijk en figuurlijk! Want was jij van plan om naar het strand of het zwembad te gaan met dit mooie weer op deze mooie dag? Dan heb je daar een echte Vaderdag-outfit voor nodig!

  zondag 18 juni 2017

  Get the look: Summer boys!

  Klaar voor de zomer? Met deze opvallende look zeker wel! Deze vrolijke zwemshort is voorzien van een kleurrijke bloemenprint waardoor jij het zonnetje zelf bent. Wie wil dat nou niet? Gecombineerd met de stoere Havaianas-schoentjes in bijpassende kleur is jouw look helemaal compleet. Wist je dat Havaianas gelijk staat aan comfort, geluk en vrijheid? Geen tijd te verliezen dus! 

  zondag 7 mei 2017

  De temperaturen gaan weer stijgen

  Heerlijk, het is eindelijk lente! Genieten jullie ’s ochtends in de vroegte ook zo van die mooie fluitconcerten van de eerste vroege vogeltjes? De dagen worden ook langer merk ik en héél langzaamaan beginnen de temperaturen weer te stijgen. Ik kan bijna niet wachten tot het warm genoeg is om mijn nieuwe bikini en mijn slippers uit de kast te kunnen halen om lekker in een strandstoel te relaxen met een lekker drankje en een goed boek!
  zondag 27 maart 2016