Acties en Kortingscodes

15% korting op alle (bad)mode!

Nu met deze kortingscode 15% extra korting op alle mode, dit is dus ook geldig op alle badmode! Dus kun je nog wel een nieuwe bikini of zwemshort gebruiken, of wil je extra goedkoop een aanvullen op je garderobe aanschaffen..... wees er dan snel bij!
Geldig t/m: 22-1-2017 15% korting op alle (bad)mode!
De website van OTTO wordt voor u geopend in een nieuw venster.
HAPPY17
Klik hier voor de kortingscode

Acties en Kortingscodes

Op Zwemkleding.nl houden we je ook op de hoogte van alle acties en kortingscodes van aanbieders die op Zwemkleding.nl vertegenwoordigd zijn. Algemene kortingscodes waarmee u nog goedkoper uw zwemkleding kunt aanschaffen, of speciale acties en kortingscodes waarmee u korting krijgt op een bepaalde productgroep bij de betreffende aanbieders.

 

De verscheidenheid aan producten en aanbieders is ontzettend groot op Zwemkleding.nl. Dus zoekt u zwemkleding of badmode dan is de kans groot dat u slaagt op Zwemkleding.nl waar u alle online zwemkleding kunt vergelijken en ook kunt sorteren op aanbieder, merk, kleur en prijs. Als u dan ook nog eens gebruikt kunt maken van interessante kortingscodes heeft u de mooiste zwemkleding voor de laagste prijs!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------