Prijzen

Dames die op zoek zijn naar een bikini, kijken vaak als eerste naar het model van het topje. Er kan gekozen worden voor een beugel, halter, push-up of bijvoorbeeld bandeau bikini. Vaak wordt er daarna pas gekeken naar het broekje dat bij de bikini hoort. Wat ons betreft mag het bikinibroekje wel wat meer aandacht krijgen. Met dit ‘onderdeel’ van de bikini kan jij jouw figuur namelijk extra goed laten uitkomen.

De meeste bikini’s bestaan uit een topje en een standaard zwemslip. Ideaal voor sommige vrouwen, maar dames met stevige bovenbenen of billen voelen zich hier vaak niet zelfverzekerd in. Zij kunnen dan ook beter kiezen voor een bikinibroekje met pijpjes: een short of een hipster. Wil je jouw bovenbenen of billen helemaal bedekken? Ga dan voor een bikinibroekje waar een rokje aan vast zit. Voor de wat kleinere dames met korte benen is een hoog opgesneden bikinibroekje juist weer ideaal. Hierdoor lijken jouw benen meteen langer!  

Zwemkleding.nl heeft een groot aanbod mix-and-match bikini’s. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten topjes én bikinibroekjes. Zo creëer je de ideale bikini waar je er niet alleen fantastisch in uitziet, maar waar jij je ook goed in voelt.

Kies Prijzen
Kies Merken
Kies Kleuren
Kies Winkels
Kies Maten
wis filters
2364 producten gevonden
sorteer op:
Op Zwemkleding.nl vind je 334 badmode merken, waaronder
  • Sapph badmode
  • Speedo badmode
  • Adidas badpakken
  • Seafolly
  • Beachwave badmode
  • Sunflair badmode
  • Lascana badmode
  • Esprit badmode
  • Protest bikini
  • Ralph Lauren badmode
Alle merken

Een bikini is van oorsprong ontstaan als tweedelig badpak. Tegenwoordig is een bikini niet meer weg te denken en bestaan ze in diverse soorten en maten. Beugel bikini, Halter bikini, Push-up bikini, Bandeau bikini etc. Het verschil van deze bikini’s zit in het bovenstukje. Bij deze verschillende bikini's zijn vaak ook verschillende bikini broekjes te verkrijgen.

 

Bikini broekje

Tegenwoordig zijn we veeleisend. We willen er graag, ook in bikini, mooi bijlopen. Echter, de standaard badmode, is niet voor iedereen even geschikt. Hier proberen de fabrikanten onder de noemer "mix & match " op in te spelen. Dan bestaat de mogelijkheid te kiezen uit diverse soorten bovenstukjes en bikini broekjes van hetzelfde design. Alhoewel een grote trend in deze tijd ook colorblocking is, zodat u rustig kunt kiezen voor een veilig zwart bikinibroekje maar een hele andere kleur top.  Zodoende kun je echt de bikini geheel aan je eigen wensen aanpassen en uniek maken. Tenslotte heeft niet iedereen dezelfde smaak en hetzelfde figuur. 

 

De verschillende bikini broekjes die hierbij naast de normale bikini slip te verkrijgen zijn, zijn: shorts, hipsters of bikini broekjes met bijpassend rokje. Dit laatste is met name voor mensen met stevige bovenbenen een goede optie. Bent u klein en heeft u korte benen dan past een hoog opgesneden bikinibroekje u meer. En een hipster is vooral bedoeld om brede heupen te verbergen. Dus voor elk figuur is er wel een passend bikinibroekje te verkrijgen.

 

Natuurlijk draait het tegenwoordig niet meer alleen om de bikini. Ook diverse mode accessoires als een pareo, een omslagdoek of zelfs een strandtop of rokje horen tegenwoordig bij de aanschaf van zwemkleding!

 

Welk bikini broekje past het beste bij u? Kijk in het overzicht van bikini bovenstukje welk topje hoort bij de bikini broek die u heeft uitgezocht!
 

De juiste bikini scoren met online advies

Eindelijk is het wat mooier weer, maar help… je bent nog steeds niet geslaagd voor een nieuwe bikini! Het is natuurlijk ook erg lastig om uit zóveel verschillende soorten bikini's de bikini te vinden die helemaal bij jou past. Want welke bikini sluit nu perfect aan bij jouw lichaam? Met online winkelen kun je helaas niet even de bikini passen, om te kijken of deze bikini wel zo lekker zit. Dat kun je natuurlijk thuis op je gemak doen, maar om nou 6 bikini's te bestellen eventueel in verschillende maten is ook weer een beetje teveel van het goede. Maar gelukkig is dit probleem opgelost! Tegenwoordig heb je 'badmode wijzers' die jou adviseren welke bikini het beste bij jouw figuur past! Ik hoor jullie al zeggen 'Badmode wijzers, wat is dat?'. Nou, ik zal jullie dat even uitleggen!

Monday 8 June 2015

Gloednieuwe webshops op Zwemkleding.nl!

Vol trots mogen wij zeggen dat wij drie nieuwe webshops erbij hebben op Zwemkleding.nl! De webshops zijn Beach Princess, Decathlon en Esterella. In deze blog, op tweede paasdag, vertellen wij jullie het één en ander over deze webshops. Enjoy!

Monday 6 April 2015

Nieuwste trends badmode 2015

Terwijl de kerstartikelen langzaam de winkels instromen en iedereen zich zit te verlekkeren aan een hot choco met marshmallows, zijn wij van Zwemkleding.nl al hard bezig met het spotten van de nieuwste trends. Niet voor de herfst/winter van dit jaar, maar voor de spring/summer van volgend jaar! Het lijkt nog zo ver weg, maar wij kunnen haast niet wachten. Zó veel leuke trends... We hebben de belangrijkste voor je opgezocht! Benieuwd? Lees snel verder! 

Saturday 1 November 2014